ABB'nin yaz okullarına yoğun ilgi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, çocuk ve gençleri spor yapmaya teşvik ederek yeteneklerini geliştirmeyi amaçlayarak, Aile Yaşam Merkezleri, Çocuk Kulüpleri ve Gençlik Merkezleri’nde açtığı ‘Yaz Okulları’ ile büyük ilgi görüyor.

ABB'nin yaz okullarına yoğun ilgi!
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğü Eğitim Sorumlusu Damla Aykut, yaz okullarının bu yıl da yoğun ilgi gördüğünü belirtti.

Aykut, “Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı olarak Aile Yaşam Merkezleri, Gençlik Merkezleri ve Çocuk Kulüpleri’nde her yıl düzenlediğimiz yaz okulları bu yıl da büyük bir ilgiyle karşılandı. Öğrencilerimizin yaz tatillerini verimli ve eğlenceli geçirmeleri adına eğitim, spor, sanat ve kültürel anlamda çok güzel ders programları oluşturuldu. Tüm öğrencilerimizi merkezlerimize bekliyoruz” dedi.

yazokulu.jpg

ÜCRETSİZ YAZ OKULLARI İLE EĞLENCELİ VE VERİMLİ TATİL

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaz tatilinin başlamasıyla birlikte Aile Yaşam Merkezleri, Çocuk Kulüpleri ve Gençlik Merkezleri’nde ücretsiz yaz okulları açtı. Bu okullar, başkentli çocukların ve gençlerin eğitim ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı, yeteneklerini geliştirmeyi ve spor yapmaya teşvik etmeyi amaçlıyor. Yaz okulları kapsamında öğrencilere çeşitli eğitimler, spor aktiviteleri ve sanatsal etkinlikler sunuluyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.