Adem Ceylan Semerkand Termal Kaplıcası için müjdeyi verdi!

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Çamlıdere Semerkand Termal Kaplıcası'nın haftada 2 gün halk günleri kapsamında hizmet vereceğini duyurdu.

Adem Ceylan Semerkand Termal Kaplıcası için müjdeyi verdi!
Yayınlanma:

Çamlıdere'de 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Belediye Başkanı seçilen Adem Ceylan yeni dönemine başladı. Ceylan, X hesabı üzerinden paylaştığı bir gönderide haftada bir defa halk günü olarak belirlenen günde hizmet veren Çamlıdere Semerkand Termal Kaplıcası'nın bundan sonra hafta 2 gün vereceğini duyurdu.

Adem Ceylan paylaşımında, ''Hemşehrilerimizden gelen yoğun talep üzerine Çamlıdere Semerkand Termal Kaplıcamızda her Perşembe günü siz değerli hemşerilerimiz ve misafirlerimiz için düzenlenen halk günlerimiz 21 Mayıs 2024 (yarın) tarihinden itibaren her Salı ve Perşembe günleri haftada iki gün halk günü olarak belirlemiş olduk. 21 Mayıs 2024 yani (yarın) itibari ile her Salı ve Perşembe günü Saat: 14.00 ile 22.00 arasında Kaplıca tesisimiz hemşehrilerimizin hizmetinde olacaktır. Memleketimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.