Ahi Kadınlarının Gölbaşı standında ziyaret trafiği

Anadolu Ahileri Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Üst Birliği Gölbaşı’nda kurduğu tanıtım standına Kırşehirliler büyük ilgi gösterdi.

Ahi Kadınlarının Gölbaşı standında ziyaret trafiği
Yayınlanma:

Gölbaşı Belediyesi tarafından düzenlenen hemşehri etkinliklerinde Anadolu Ahileri Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Üst Birliği büyük ilgi toplamayı başardı. Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Çetin Güzel, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Kırşehir eski Belediye Başkanı Halim Çakır, Kırşehirliler Derneği Başkanı Orhan Aydın Üst Birliğin kurduğu standı ziyaret etti.

2-3.jpg

2-4.jpg

Birlik Başkanı Gülcan Çavuş, “Burada müthiş bir teveccühle karşılaştık. Başta hemşehrilerimiz olmak üzere bütün Gölbaşılılara teşekkür ediyoruz. Kadın isterse her şeyi başarabileceğini bir kez daha gösterebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Güçlü kadın, güçlü Türkiye diyoruz. Gölbaşı Belediye Başkanımız Ramazan Şimşek’e ve Gölbaşı Kırşehirliler Derneği Başkanı Mehmet Kanık ve yönetim kurulu üyelerine de desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

2-5.jpg

Birlik Genel Koordinatörü Abdullah Çavuş, “On aylık kısa bir sürede büyük işler başardık. Bugün itibariyle projesi olmayan kooperatifimiz kalmadı. Kadınlarımız çok özverili çalışıyorlar. İnşallah çok daha güzel işlere imza atacaklar.” dedi.

2-6.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.