Ahlatlıbel Atatürk Parkı bakımsız haliyle hayal kırıklığına uğrattı!

Çankaya Belediyesine ait olan, özellikle yaz aylarında binlerce kişinin ziyaret ettiği Ahlatlıbel Atatürk Parkı, bakımsız halleriyle dikkat çekiyor.

Ahlatlıbel Atatürk Parkı bakımsız haliyle hayal kırıklığına uğrattı!
Yayınlanma:

Ankara Çankaya Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Ahlatlıbel Atatürk Parkı, özel etkinliklerde, hafta sonlarında ve yaz akşamlarında yüzlerce Ankaralıyı ağırlıyor. İçerisinde yer alan piknik alanları, çocuk oyun alanları, restoranı ve spor sahaları sayesinde sayısız vatandaş burada soluk alıyor.

ahlatlibel.jpg

DEV EKRANLARIN KURULDUĞU PARKTA HAYAL KIRIKLIĞI

Fakat, parkın son zamanlardaki bakımsız hali de oldukça dikkat çekiyor. Yeşil alanların giderek kurumaya bırakılması, bakımsız tuvaletler buraya eğlenmek ve dinlenmek için gelen vatandaşları hayal kırıklığına uğratıyor.

lavabo.jpg

Ahlatlıbel Atatürk Parkı, Anayasa Mahkemesinin tam karşısında İncek'te konumlanıyor. Milli maç heyecanının yaşandığı bugünlerde Çankaya Belediyesi tarafından park içerisine dev ekranlar kurulmuştu. Sayısız insanın maç izlemeye geldiği Ahlatlıbel'de bugün de dev ekranlarda Türkiye-Avusturya maçı izlenecek.

ahlatlibel2.jpg

ÜCRET ALINIYOR AMA HİZMET SINIRLI

Parka ilk girişte dikkat çeken hususlardan bir tanesi de giriş ücreti. Önceleri otopark girişinde bekleyen görevlilere ödenen ücret artık insansız ödeme noktalarından gerçekleştiriliyor ve bir araç için istenen ücret 40 TL. Ayrıca parkın içerisindeki yeşil alanların da kuruduğu gözlemleniyor.

kurutucu.jpg​​​​​​​

Yine bakımsızlıktan nasibini alan yerlerden biri de kadın ve erkek tuvaletleri. Bir gün içerisinde sayısız insanın ziyaret ettiği parkın lavabo ve tuvaletleri bakımsızlıktan kullanılamaz hale gelmiş durumda. Bununla birlikte, su kesintisi de yaşandığı için vatandaşlar lavaboyu hiçbir şekilde kullanamıyor.

ahlatlibel3.jpg​​​​​​​

Ayrıca, tuvalet içerisindeki yerinden sökülmüş lavabo taşları ve paslanmış el kurutma cihazı da kullanılamamasının dışında görüntü kirliliğine de neden oluyor.

ataturkparki.jpg​​​​​​​

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.