AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok Bakan Uraloğlu ile görüştü: "Ankara’ya müjdelerimiz olacak"

31 Mart Seçimlerine sayılı günler kala AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Altınok, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile görüştü.

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok Bakan Uraloğlu ile görüştü: "Ankara’ya müjdelerimiz olacak"
Yayınlanma:

CHP’nin mevcut Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile seçimlere gireceği 31 Mart 2024’te Ankara’da AK Parti ve MHP, Cumhur İttifakı olarak Turgut Altınok’u aday ilan etmişti.

Seçim çalışmalarına hızlı başlayan Turgut Altınok, Ankara’da özellikle 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından iyiden iyiye büyük bir sorun haline gelen trafik ve altyapı ile ilgili çalışmalar kapsamında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile görüştü.

Uraloğlu’nun ve Altınok’un sosyal medya hesaplarından da paylaştığı görüşme ile ilgili Bakan Uraloğlu detayları paylaştı ve “Görüşmemizde başkentimize ait hâlihazırda yer alan ulaşım ve planladığımız raylı sistem projelerini istişare ettik.” dedi. Altınok ise Uraloğlu’nun paylaşımını alıntılayarak “Ankara’ya müjdemiz var. Trafik sorunu kalmayacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.