AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok hakkında MHP Lideri Devlet Bahçeli’den ilk açıklama

AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok olarak ilan edildi. MHP Lideri Bahçeli, Altınok'la adaylığından sonra telefonla görüştü.

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok hakkında MHP Lideri Devlet Bahçeli’den ilk açıklama
Yayınlanma:

Mevcut Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin de AK Parti’yi destekleyeceğini açıkladığı Ankara’da aday seçilen Altınok’a MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den telefon geldi.

Devlet Bahçeli’nin telefon görüşmesinde Turgut Altınok’u tebrik ettiği ve “İnşallah Ankara’yı kazanacağız” dediği açıklandı. MHP, resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Genel Başkan Bahçeli’nin Altınok’la görüşmesinin detaylarını paylaştı.

66 yaşındaki Turgut Altınok, siyasete MHP’nin 1980 darbesi ile kapanması sonucu kurulan Milliyetçi Çalışma Partisi ile başlamış ve 1993 yılında MHP yeniden kuruluna kadar MÇP’de görev almış ardından 1993-1999 dönemlerinde MHP’de siyaset yapmıştı. 1994 yılında MHP ile Keçiören Belediye Başkanı seçilmişti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.