AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri Sincan’ı ziyaret etti

Sincan temaslarına belediyeyi ziyaret ederek başlayan Ömer İleri, ardından Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve AK Parti Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan ile birlikte Bilim Sincan’da incelemelerde bulundu. Burada eğitim gören çocuklarla birlikte vakit geçirip, onların çalışmalarına katılan İleri, sonrasında Fatih Millet Kıraathanesi’nde ders çalışan gençlerle hedefleri ve hayalleri üzerine sohbet etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri Sincan’ı ziyaret etti
Yayınlanma:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Ömer İleri, Sincan’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ile birlikte Sincan’ın teknoloji merkezi Bilim Sincan’a uğradı. Milletvekili Ömer İleri, Sincan Belediyesi, AK Parti Sincan İlçe Başkanlığı ve ilçedeki meslek odalarını ziyaret ettikten sonra, ilçenin çevre dostu büyük parkı olan Sincan Park’ı gezerek bilgi aldı.

milletvekili-omer-ileri-ziyaret-6-1.jpg

Ziyaretleri kapsamında ayrıca AK Parti Sincan İlçe Başkanlığı, Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Sincan Ziraat Odası, Sincan Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Sincan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni de ziyaret eden İleri, Sincan’da bataklık alanın dönüştürüldüğü, 300 bin metrekarelik geniş bir sosyal alan olan Sincan Parkı’nı gezerek bilgi aldı.

milletvekili-omer-ileri-ziyaret-7.jpg

Ömer İleri’ye Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Batı Adliyesi Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Gökçe, İlçe Kaymakamı Levent Kılıç ve AK Parti Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan da eşlik etti.

milletvekili-omer-ileri-ziyaret-8.jpg

Başkan Ercan, “Çok kıymetli misafirlerimizi Sincanımızda ağırladık. Doğa ve çevre dostu Sincan Parkımızın muhteşem dönüşüm hikayesini anlattık. İlgi, beğeni ve destekleri için değerli misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum.” açıklamasında bulundu.

milletvekili-omer-ileri-ziyaret-9.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.