AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Aydoğan Kırşehir Kaman Demirli Beldesi Derneği’nde vatandaşlarla buluştu

Yerel seçimler öncesinde Yenimahalleli vatandaşlarla görüşmeye devam eden AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Aydoğan Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkan Vekili ve AK Parti Yenimahalle Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Hüseyin Ata’nın düzenlediği Kırşehir Kaman Demirli Beldesi Derneği’ndeki toplantıda hemşehrileri ile bir araya geldi.

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Aydoğan Kırşehir Kaman Demirli Beldesi Derneği’nde vatandaşlarla buluştu
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SAMET EKER

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Aydoğan Kırşehir Kaman Demirli Beldesi Derneği’nde yerel seçimler öncesi hemşerileri ile toplantıda buluştu. Toplantıda AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı Hacı Turan da konuşma yaptı.

1.jpg

“EN GÜÇLÜ OLDUĞUMUZ DÖNEM”

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Aydoğan Kırşehir Kaman Demirli Beldesi Derneği’nin düzenlediği toplantıda yerel seçimlere yönelik şunları dedi: “65 günlük bir süremiz kaldı. Çok hızlı bir çalışma içerisindeyiz. Bizi takip edenler, bizi bilenler biliyor. 2020 yılında pandemi sürecinde görev aldık. Ertesi gün sanki seçim varmış gibi sahaya çıktık. İnanın 4 yıldır Yenimahalle'de belki çalmadığımız kapı kalmadı. Üç dönemdir Yenimahalle’de bir hasretle karşı karşıyayız. Teşkilat ve parti olarak bizim en güçlü olduğumuz dönem mevcut belediye başkanının da artık üç dönemden sonra en zayıf olduğu dönem. Biz Fethi Yaşar'ın şahsiyetiyle, kişiliğiyle alakalı hiçbir sorunumuz yok. Ben iki gün önce kendisini ziyarete gittim. Görevi Cumhurbaşkanımız tebliğ ettiğinin ertesi günü randevu aldım kendisinden, makamına gittim. Demokratik bir süreç, demokratik bir seçim olması, bizden istediği bir şeyin olup olmadığını sordum. İki dönemdir de belediye meclis üyesiyim hiçbir zaman saygısızlık yapmadık. Fethi Yaşar biz iyiliğini tartışmıyoruz. Elbette ki iyi bir insan, kimse kötü diyemez. Ama biz artık hizmeti tartışıyoruz Yenimahalle'de. Yenimahalle maalesef Yenimahalle değil, eski mahalleye doğru gidiyor.”

img-3080.jpg

“YENİMAHALLE KAZANACAK, KİMSE KAYBETMEYECEK!”

Yenimahalle ile ilgili problemlere değinen Aydoğan, Yenimahalle’yi yenilemeye talip olduklarını vurguladı. AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı Hacı Turan ve Cumhur İttifakı AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’un verdikleri destekleri, çalışmalarını anlattıktan sonra Yenimahalle’nin Çankaya ile kıyaslanmayacağını dile getiren Abdulkadir Aydoğan, dernekte bulunan Kırşehirlilerden destek istedi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın seçilse bile bir müddet sonra başkanlığı bırakacağı iddiasında bulunan Aydoğan, buna müsaade etmeyeceklerinin altını çizdi. Yenimahalle’de birçok eksikliğin olduğuna dikkati çeken Abdulkadir Aydoğan, “İvedik Caddesi’nde bir kafeye oturdum. Bir iki kızımız oturuyordu. Üniversite öğrencisi dedi ki ‘ben bu kafede oturuyorum bir kahveye yüz lira para verdim’ Benim maddi durumu yok. ‘Benim Yenimahalle’de oturup ucuz kahve içebileceğim, çay içebileceğim, ders çalışabileceğim hiçbir yer yok’ dedi. Bir düşünün var mı? Yok. Yani koskoca Yenimahalle’de bir tane kültür merkezine mahkûm kaldık maalesef. Onun haricinde yaptığı üç tane havuz, beş tane kreş, dört tane sağlık ocağı, on beş yıllık iktidardan bahsediyoruz. Yapılanların hepsi bu. Onun için sosyal tesisler yapacağız. Madde bağımlısı gençlerimizi sosyal tesislere kendilerinin gelmesini sağlayacağız. Yenimahalle’de kimseyi ‘yardıma ihtiyacım var’ dedirtmeyeceğiz.” Bunların haricinde açıklamasına devam eden Aydoğan, başıboş sokak köpekleriyle mücadeleye devam edeceklerini ve Ankara’daki en büyük hayvan hastanesini, hayvan otelini, hayvan barınağını yapacağını anlattı. Abdulkadir Aydoğan, “Yenimahalle kazanacak kimse kaybetmeyecek, herkes kazanacak.” diye sözlerini noktaladı.

2.jpg

HACI TURAN MÜJDEYİ VERDİ!

AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı Hacı Turan, Kırşehirlilerin evlatlarına nasıl sahip olduğunu beş yıl Ankara milletvekilliği yaptığı dönemde gördüğünü ve 1 Nisan sabahı Yenimahalle Belediye Başkanı olarak Abdulkadir Aydoğan’ı göreceklerini ifade etti. Turan, “Bir dönem Kırşehir milletvekili olduktan sonra sizlerin desteği ile başkentimize milletvekili olduk. Bizden sonra da içinizden, içimizden milletvekili ve belediye başkanı kardeşlerimiz çıkacak. Biz insanın kıymetini çok iyi biliriz çünkü biz Anadolu insanıyız. Siyasette başarı bir gaye ve hikayeyle başlar. Sizin eğer bir gayeniz varsa, hikayeniz vardır. Eğer sizin bir gayeniz yoksa, hikayeniz de başarınız da yoktur. İşte bizim gayemiz Hakk'a hizmet, halka hizmet, vatana hizmettir.” şeklinde konuştu. Ankara’yı çok iyi tanıdığını vurgulayan Hacı Turan, Yenimahalle’de gerçekleştirilen projeleri toplantıya katılanlara anlattı. Konuşmasını sürdüren Hacı Turan, Onkoloji Hastanesi ile ilgili müjdeyi vererek şubat ayının sonunda temelini attıklarını ifade etti. Çiftçiye verilen desteklerden bahseden Turan, AK Parti belediyelerinden hiçbirinin yaptıkları destekleri reklam yapmadıklarını belirtti. 2018 seçimlerinde partilerin aldığı oyları hatırlatan Hacı Turan, “Biz Abdulkadir'imizle bir Yenimahalle Belediyemiz alacağız.” dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.