AK Parti'de istifa: Çankaya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Veysel Alperen Keskin görevinden ayrıldı

AK Parti Çankaya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Veysel Alperen Keskin, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, görevinden ayrıldığını duyurdu. Keskin, iş yoğunluğu nedeniyle bugün itibariyle bu görevden ayrıldığını belirtti.

AK Parti'de istifa: Çankaya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Veysel Alperen Keskin görevinden ayrıldı
Yayınlanma:

Keskin, sosyal medya paylaşımında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Siyasette gençliğe yer vermek ustalığın şiarındandır” sözünden ilham aldığını ve gençlik kollarında lise yıllarından itibaren görev yaptığını ifade etti. 26 Temmuz 2023 tarihinde Çankaya İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atandığını hatırlatan Keskin, bu görevi onur ve gurur içinde yürüttüğünü belirtti.

Görev süresi boyunca desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnanç’a, İl Gençlik Kolları Başkanı Ülkü Efe Demirhan’a ve diğer teşkilat mensuplarına teşekkür eden Keskin, Çankaya’da gençliğin enerjisini her sokakta hissettirdiklerini vurguladı.

Keskin, görev süresinde hak ve hakikat düşmanlarına karşı sesini yükselttiğini ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde büyük bir özveriyle çalıştıklarını ifade etti. Bundan sonra da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Teşekkürlerini tüm destekçilerine ve ailesine sunan Keskin, Türkiye Yüzyılı” hedefleri doğrultusunda partinin hedeflerine ulaşmak için gayret göstermeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

AK Parti Çankaya'da 31 Mart seçimlerinde Duhan Kalkan'la yüzde 15.49 oy oranında kalmıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.