AK Partili Özcan: ''94 ruhu ile Ankara’mızı eski güzel günlerine kavuşturacağız''

Ankara'da AK Parti aday adaylıkları için Ankara İl Başkanlığı tarafından Sincan Kongre ve Fuar Alanı’nda temayül yoklaması gerçekleştirildi.

AK Partili Özcan: ''94 ruhu ile Ankara’mızı eski güzel günlerine kavuşturacağız''
Yayınlanma:
Güncelleme:

Başkentte AK Parti Ankara İl Başkanlığı, Belediye başkan adayları temayül yoklaması dolayısıyla bir program gerçekleştirdi. Program, Sincan Kongre ve Fuar Alanı’nda yapıldı ve programda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve teşkilat üyeleri yer aldı.

Aday adaylığı için başvuru yapan kişilerden alınan ücretlerin tamamı Gazze'ye gönderildi. Temayül yoklamasında 160 bine yakın kişinin adaylıkların belirlenmesi için görüşü alındı.

Programda konuşma yapan Hakan Han Özcan, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın geçtiğimiz belediye seçimlerinden önce birçok vaatte bulunduğunu ve vaatlerin gerçekleştirilmediğini dile getirdi. Yavaş'ın 5 yıl boyunca ulaşım, yeşil alan ve sosyal alanlar da dahil birçok meseleyi görmezden geldiğini belirten Özcan, ABB'nin kurumsal hafızasının yitirildiğini ifade etti. Yavaş'ın Cumhurbaşkanı yardımcılığı için mitinglerde bulunup, Ankara'yı ihmal ettiğini söyleyen Özcan, Yavaş'ın 31 Mart 2024 seçimlerinde seçimi kaybedeceğini kaydetti. Önümüzdeki yıllarda Ankara'yı AK Parti Belediyeciliği ile buluşturacaklarını dile getiren Özcan, Ankara'nın eski günlerine geri döneceğini dile getirdi. Özcan, ilçelerde yapıldığı gibi büyük şehirlerde de büyük projelere imza atılacağını ve Ankara'yı ikinci yüzyıla yakışır bir kent haline getireceklerini ifadelerine ekledi.

''VAATLERİN HİÇBİRİSİ HAYATA GEÇİRİLEMEDİ''

ekran-goruntusu-2023-11-27-101809.jpg

''ANKARA'DA 5 YILDIR KADRO KURULAMADI''

ekran-goruntusu-2023-11-27-101830.jpg

''ANKARA'NIN ASIL SORUNLARI GÖRMEZDEN GELİNDİ''

ekran-goruntusu-2023-11-27-102026.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.