Akyurt'ta Cumhuriyet coşkusu!

Ankara'nın Akyurt ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı. Akyurt Belediyesi Mehteran Ekibi ile Ankara Kulübü Akyurt Şubesi Seymenler gösterisi gerçekleştirildi.

Akyurt'ta Cumhuriyet coşkusu!
Yayınlanma:

Ankara'nın Akyurt ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Kutlama programı, Kaymakam Mehmet Tunç ve Belediye Başkanı Hilal Ayık'ın tebrikleri kabul etmesiyle başladı. Ardından, ilçe meydanından Akyurt Stadı'na kortej düzenlendi.

CUMHURİYET'İN 100. YILI COŞKUYLA KUTLANDI

İlçe stadında gerçekleştirilen törende, Kaymakam Tunç ve Belediye Başkanı Ayık, halkı selamlayarak Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından devam etti. Programın bir parçası olarak, öğrenciler şiirler okudular, bir oratoryo sergilendi, halk oyunları gösterisi gerçekleştirildi ve Akyurt Belediyesi Mehteran Ekibi ile Ankara Kulübü Akyurt Şubesi Seymenler gösterisini sundu.

29-001.jpg

Tören, coşkuyla ve milli duygularla dolu bir geçit töreni ile sona erdi. Akyurt ilçesi, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü coşkuyla kutlayarak, Cumhuriyet'in temel değerlerine olan bağlılığını bir kez daha ifade etti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.