Akyurt'ta kupalar sahibini buldu! Başkan Ayık: Bu turnuvanın kaybedeni yok

Akyurt Belediyesi, Akyurt Müftülüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen geleneksel "Camiden Hayata" futbol turnuvasının 11'incisi, Akyurt Şehir Stadı'nda gerçekleştirilen ödül töreniyle sona erdi. Bu yılki turnuvada 22 cami, 63 takım ve yaklaşık 700 sporcu mücadele etti. Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, "Bu turnuvanın kaybedeni yok." dedi.

Akyurt'ta kupalar sahibini buldu!  Başkan Ayık: Bu turnuvanın kaybedeni yok
Yayınlanma:

Turnuva, camilerdeki Kur'an Kurslarına katılan öğrencilerin hem dini eğitimlerini pekiştirmeleri hem de cami imamlarının rehberliğinde sportif becerilerini geliştirmeleri amacıyla düzenleniyor. Din görevlileri turnuva süresince teknik direktörlük yaparak farklı bir deneyim yaşama fırsatı buluyor.

Kupa törenine; Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Murat Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcısı Nadi Tiryaki, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri katıldı.

akyurt2.gif

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, törende yaptığı konuşmada, gençlerin camiye düzenli olarak gelmelerinin ve turnuvaya katılmalarının önemli olduğunu söyledi.

Başkan Ayık, şöyle konuştu:

"Camilerimize düzenli olarak geldiğiniz ve müsabakalara katıldığınız için her birinize teşekkür ediyorum. Burada hem dini eğitiminizi aldınız hem de hocalarınızın rehberliğinde sportif becerilerinizi geliştirme fırsatı buldunuz. Hocalarımızın camide hem dini eğitim vermesi hem de teknik direktörlük yapması büyük bir katkı sağladı. Bu turnuvanın kaybedeni yok. Müftümüze, İlçe Spor Müdürümüze ve Akyurt Belediyespor'a teşekkür ediyorum. Antrenörlerimiz çocuklarımıza birebir ilgilendi. Katıldığınız için teşekkür ederim."

Gençler kategorisinde şampiyon olan Bilal-i Habeşi Camii futbolcularına kupalarını Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık ve AKSİAD Başkanı Murat Karakaş verdi. Yıldızlar kategorisinde birinci olan Halil İbrahim Camii futbolcularına kupalarını Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç takdim etti. Küçükler kategorisinde şampiyon olan Hoca Ahmet Yesevi Camii futbolcuları ise ödüllerini Belediye Başkan Vekili Tuncay Karakoç'tan aldı.

Turnuvaya katılan tüm sporculara Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık tarafından futbol topu hediye edildi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.