Alpagut Turan Federasyonu'ndan Anıtkabir'e anlamlı ziyaret

Spor dünyasında genç yeteneklere sunduğu olanaklar ve düzenlediği etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Alpagut Turan Federasyonu, Anıtkabir'e gerçekleştirdiği geniş katılımlı ziyaretle dikkat çekti.

Alpagut Turan Federasyonu'ndan Anıtkabir'e anlamlı ziyaret
Yayınlanma:

Türkiye'nin dört bir yanından 40 ildeki yaklaşık 2500 sporcu, hakem, antrenör ve veli, federasyonun öncülüğünde Anıtkabir’de bir araya geldi.

alpagut-1.jpg

ANITKABİR TURU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Federasyon Başkanı Metin Karadeniz önderliğinde gerçekleşen ziyarette, Başkan Yardımcısı Ali Işıldak, As Başkan Yunus Arabacı, Koordinasyon Başkanı Hasan Çağlar, Kurumsal İlişkiler As Başkanı Canan Ceylan ve Organizasyon Kurulu Başkanı Habip Demircioğlu gibi önemli isimler de hazır bulundu. Etkinlikte Atatürk'ün mozolesine çelenk sunulurken, Anıtkabir turu gerçekleştirildi ve anı defterine duygu dolu mesajlar yazıldı.

alpagut-2.jpg

‘BEN SPORCUNUN ZEKİ, ÇEVİK VE AHLAKLISINI SEVERİM’

Ziyaret sırasında Başkan Metin Karadeniz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e duydukları şükranı dile getirerek, “Atamızın ilkelerine ve devrimlerine bağlı kalacağız. Onun yolunda ilerlemeye devam edeceğiz. ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim’ demişti. Biz de Alpagut Turan Federasyonu olarak zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirme sözümüzü tutacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.