Altın Masa Çağrı merkezi sayesinde Altındağlıların şikayet ve talepleri anından çözülüyor

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağlı vatandaşların istek, şikayet ve önerileri her zaman dikkate aldıklarını belirterek, "Şikâyet, talep ve önerilerinizin daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşabilmesi için bizlere 444 3919 numaralı Altın Masa Çağrı Merkezimiz veya 0552 444 3919 numaralı WhatsApp hattımız aracılığıyla 7/24 ulaşabilirsiniz." dedi.

Altın Masa Çağrı merkezi sayesinde Altındağlıların şikayet ve talepleri anından çözülüyor
Yayınlanma:

Altındağ'ın Doğantepe Mahallesi'nde temel atma törenine katılan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Altındağ'ımızı değişimin ve dönüşümün merkezi haline getirmek için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.

gzi87dbw0auax-t.jpg

Temal atma törenine; AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Fatih Bildik, AK Parti Altındağ İlçe Başkan Yardımcıları ve vatandaşlar katıldı.

Tiryaki, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Doğantepe'de bölge müteahhidimizin hayata geçireceği ve semtimize değer katacak konut projesinin temel atma törenine AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Fatih Bildik, Başkan yardımcılarımız ve kıymetli vatandaşlarımızın katılımları ile gerçekleştirdik. Altındağ'ımızı değişimin ve dönüşümün merkezi haline getirmek için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz."

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağlı vatandaşların istek, şikayet ve önerileri her zaman dikkate aldıklarını söyledi.

gzx13ssxkaahktv.jpg

Tiryaki, vatandaşların sorunlarını çözmek için gece- gündüz çalıştıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine Güneşevler Mahallemizde detaylı temizlik çalışması gerçekleştirdik. Şikâyet, talep ve önerilerinizin daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşabilmesi için bizlere 444 3919 numaralı Altın Masa Çağrı Merkezimiz veya 0552 444 3919 numaralı WhatsApp hattımız aracılığıyla 7/24 ulaşabilirsiniz."

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.