Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki koltuğunu miniklere devretti!

Altındağ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu, geleneksel makam devri töreniyle kutladı. Bu yıl sembolik devirde, Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki'nin koltuğunu, Sakalar İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Elif Duru Savsa devraldı.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki koltuğunu miniklere devretti!
Yayınlanma:

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında makam koltuğunu, Sakalar İlkokulu'ndan 4. sınıf öğrencisi Elif Duru Savsa'ya teslim etti.

Devir teslim törenine, Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım ve Sakalar İlkokulu Müdürü Cemil Çakır da katıldı. Elif Duru'nun makam koltuğunu devralmasının ardından gerçekleştirdiği ilk eylem, hayvan hastanelerinin ve barınaklarının iyileştirilmesi için talimat vermek oldu.

İLK KARAR: HAYVAN BARINAKLARININ İYİLEŞTİRİLMESİ

Altındağ'ın genç belediye başkanı Elif Duru, makam koltuğuna oturduktan sonra, Altındağ'daki hayvan barınakları hakkında bilgi almak için Veteriner İşleri Müdürü Emre Çınar'ı aradı. Daha sonra Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Çetin'le görüşen minik başkan, çocuklara ve gençlere yönelik projeler hakkında bilgi aldı. Son olarak, Başkan Yardımcısı Cebrail Aslan ile telefonda görüşen Elif Duru, Altındağ'ın tarihi dokusunun korunması için eski yapıların onarılması talimatını verdi.

tiryaki.jpg

"ÇOCUKLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ"

Makamı devreden Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Elif'e, büyüyünce ne olmak istediğini sordu. Tiryaki, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makam koltuğumuzu sembolik olarak Elif Duru yavrumuza devrettik. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her daim yanında olacağız. Tüm çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun." dedi.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.