Altındağ Belediyesi birinci sınıf öğrencilerine diş sağlığı seti hediye etti

Altındağ Belediyesi, Altındağ'daki küçük öğrencilere ağız ve diş sağlığı seti hediye etmeye etti.

Altındağ Belediyesi birinci sınıf öğrencilerine diş sağlığı seti hediye etti
Yayınlanma:

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, bugün Şehit Fatih Korçam İlkokulu'nda okuyan öğrencilerle bir araya geldi ve onlara ağız ve diş sağlığı seti armağan etti.

mini-mini-birler-dis-sagligi-hediye-seti-2024-6.jpeg

Halk sağlığını koruma çalışmalarını titizlikle sürdüren Altındağ Belediyesi, ilkokul öğrencilerine ağız hijyenini kazandırmak ve diş sağlığını korumak amacıyla içerisinde diş fırçası ve macunu bulunan setler dağıtmaya devam ediyor. Başkan Dr. Veysel Tiryaki, Halim Şaşmaz İlkokulu'nun ardından Şehit Fatih Korçam İlkokulu'nda da öğrencilerle buluşarak setleri bizzat takdim etti. Bu hediyelerle sevinen Altındağlı çocuklar, Başkan Tiryaki'ye teşekkürlerini ilettiler.

mini-mini-birler-dis-sagligi-hediye-seti-2024-2.jpeg

Minik öğrencilerle buluşmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Tiryaki, “Altındağlı yavrularımızın gülüşleri hiç solmasın, gülerken dişleri ışıl ışıl parlasın, sağlıklı dişleri, sağlıklı gülüşleri olsun diye diş bakım setleri dağıtmaya devam ediyoruz. Diş sağlığı çok önemli bir konu… Bu konunun asla ihmal edilmemesi gerekiyor. Yavrularımızın diş sağlığı konusunda bilinçlenmeleri için belediye olarak elimizden ne geliyorsa yapıyoruz” dedi. Başkan Tiryaki, dağıtımın diğer okullarda da devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.