Altındağ Belediyesi kültür gezileri: 56 bin Altındağlı gezilerle buluştu!

Ankara Altındağ, kültür gezileriyle adından söz ettiriyor. Altındağ Belediyesi'nin önderliğinde düzenlenen bu özel etkinlikler, rekor katılımla dikkat çekiyor. 2019'dan bugüne kadar tam 56 bin Altındağlı vatandaş, bu eşsiz keşif yolculuklarına katıldı.

Altındağ Belediyesi kültür gezileri: 56 bin Altındağlı gezilerle buluştu!
Yayınlanma:

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, her yaş grubundan vatandaşın ilgi gösterdiği bu kültür gezilerinin devam edeceğini belirtti. "Başlangıçta Ankara'nın ilçelerini ve komşu illeri keşfe çıkarak başladık. Şimdi ise rotalarımızı genişleterek daha farklı ve çeşitli destinasyonları keşfetme yolunda ilerliyoruz. 56 bin katılımcıya ulaşmak bizi gururlandırıyor. Bu geziler, sadece eğlenceli bir vakit geçirmekle kalmıyor, aynı zamanda tarihle buluşma, özgüvenin güçlenmesi ve kültürel birikimin artması anlamında da önem taşıyor." dedi.

kultur-gezi-4.jpg

Başkan Balcı, ilgi gören bu etkinliklere yeni şehirleri de ekleyerek Türkiye'nin çeşitli noktalarını keşfetmeye devam edeceklerini söyledi. Altındağlı vatandaşlar da, kendilerine sunulan bu fırsatlar için teşekkürlerini ileterek, gezilerin kendilerine kattığı değeri vurguladı.

l.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.