Altındağ Belediyesi kurum içi eğitimleri devam ediyor

Altındağ Belediyesi, görev yapan personeline yönelik kurum içi eğitimlerine devam ediyor. Son olarak düzenlenen eğitim seminerinde, İmar ve Şehircilik, Emlak ve İstimlak, Zabıta, Hukuk İşleri, Mali Hizmetler ile Fen İşleri Müdürlükleri personeline önemli bilgiler aktarıldı.

Altındağ Belediyesi kurum içi eğitimleri devam ediyor
Yayınlanma:

Altındağ Belediyesinin düzenlediği seminerde, 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 32., 42. ve 39. maddeleri ile ilgili uygulamalar ele alındı. Özellikle metruk ve ruhsatsız yapıların tespit edilmesi, yıkım süreci ve ilgili ceza maddeleri detaylı bir şekilde incelendi.

"METRUK YAPILARLA MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ''

Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Keleş’in moderatörlüğünde gerçekleşen seminerde, belediye personeli yoğun ilgi gösterdi. Başkan Yardımcısı Keleş, "Metruk yapılarla mücadelemizi sürdürüyoruz. Altındağ’ı daha güvenli ve modern bir yaşam alanı haline getirmek için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.

sminer-2024-1.jpeg

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, belediye personelinin eğitimlere büyük ilgi gösterdiğini ve bu eğitimlerin belediyenin hizmet kalitesini artırdığını belirtti. Tiryaki, "Metruk yapılarla mücadelemiz, şehrimizin estetik ve güvenliği için önemli bir adım niteliğinde." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.