Millet Lokantası'ndaki uygun fiyatla kaliteli yemeğe ilgi arttı

Ankara Altındağ Belediyesi, Başkent Millet Bahçesi’nde geçtiğimiz aylarda hizmete açtığı Millet Lokantası ile vatandaşlara uygun fiyata sıcak yemek hizmeti veriyor.

Millet Lokantası'ndaki uygun fiyatla kaliteli yemeğe ilgi arttı
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: ALİ DEİMRASLAN

Belediye, uygun fiyatlı ve besleyici yemek seçenekleri sunmayı amaçlayan bu projeyle vatandaşların bütçelerine uygun sağlıklı yemek yemelerini sağlıyor.

millet-lokanta-2024-4.jpg

4 ÇEŞİT YEMEK 90 TL

Altındağ Belediyesi Millet Lokantası’nda 4 çeşit yemek, yalnızca 90 TL'den satılıyor. Bu fiyatın, kaliteli ve doyurucu bir menü için oldukça uygun olduğunu düşünenler kadar daha uyguna verilebileceğini savunanlar da var. Lokanta, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere toplamda 6 gün boyunca hizmet veriyor.

millet-lokanta-2024-3.jpg

PAZARTESİ GÜNLERİ KAPALI

Lokanta, sadece pazartesi günleri kapalı olacak. Diğer günlerde ise Ankaralılar, Millet Bahçesi’nin ferah atmosferinde hem ekonomik hem de lezzetli yemekler yiyebilecek.

Altındağ Belediyesi'nin bu girişimi, vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı ve şimdiden büyük ilgi görmeye başladı.

EKONOMİK ŞARTLAR UCUZA YÖNLENDİRİYOR

Yaşanan ekonomik sorunlar nedeniyle yurttaşlar daha uygun fiyata kaliteli yemek yemek için kamuya ait sosyal tesisleri tercih etmeye başladı. Yetkililer son zamanlarda misafir sayılarının arttığını belirterek, "Ekonomik şartlar insanları ucuza yönlendiriyor." dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.