Altındağ Belediyesinde "Tarihi Gece: 15 Temmuz Basın Fotoğrafları Sergisi" açıldı

Altındağ'da düzenlenen 15 Temmuz anma etkinlikleri kapsamında, Altındağ Belediyesi Hizmet Binası'nda "15 Temmuz Basın Fotoğrafları Sergisi" ziyarete açıldı. Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, "Bu sergi, 15 Temmuz gecesi Türk Milleti'nin gösterdiği büyük direnişi ve cesareti tekrar hatırlatma fırsatı sunuyor. Fotoğraflar, o geceyi tekrar yaşamamıza vesile oldu. " dedi.

Altındağ Belediyesinde "Tarihi Gece: 15 Temmuz Basın Fotoğrafları Sergisi" açıldı
Yayınlanma:

Sergide, o geceye ait özel anlardan oluşan fotoğraflar büyük ilgi gördü. Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki'nin de katılımıyla açılışı gerçekleştirilen sergi, belediye çalışanları ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Sergi, 19 Temmuz Cuma gününe kadar ziyaret edilebilecek.

altindag-sergi.jpg

Başkan Tiryaki, sergiyi ziyaret edenlerle duygusal anlar yaşadıklarını belirterek, "Bu sergi, 15 Temmuz gecesi Türk Milleti'nin gösterdiği büyük direnişi ve cesareti tekrar hatırlatma fırsatı sunuyor. Fotoğraflar, o geceyi tekrar yaşamamıza vesile oldu. Ülkemizin birlik ve beraberliğine karşı yapılan bu karanlık girişime karşı milletimizin verdiği mücadeleyi bir kez daha görmek, hepimizi derinden etkiledi" şeklinde konuştu.

altindag-3.jpg

Başkan Tiryaki, 15 Temmuz gecesi hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyerek, gazilere uzun ömürler temennisinde bulundu ve vatan için mücadele eden kahramanların her zaman hatırlanacağını vurguladı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.