Altındağ Belediyesi'nin 2025 yılı bütçesi belirlendi

Altındağ Belediyesi’nin 2025 yılı bütçe görüşmeleri sonuçlandı ve belediye, 2025 yılı için tahmini bütçesini 2 milyar 985 milyon TL olarak belirledi.

Altındağ Belediyesi'nin 2025 yılı bütçesi belirlendi
Yayınlanma:

Altındağ Belediyesi Meclis Salonu’nda Altındağ Belediyesi’nde 2025 yılı bütçesi görüşüldü. Yapılan toplantıda, 2025 bütçesi oylamaya sunuldu. Oy birliğiyle kabul edilen bütçe 2 milyar 985 milyon TL olarak belirlendi.

altindag-belediyesi-2025-yili-butcesi-1.jpeg

Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 2025 yılı için hazırlanan bütçenin Altındağ halkı için hayırlı olmasını dileyerek, onaylanan bütçenin şehrin gelişimine katkı sağlayacağını ifade etti.

altindag-belediyesi-2025-yili-butcesi-2.jpeg

"ALTINDAĞLILAR'A VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

“Daha güzel bir Altındağ için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diyen Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, “Tüm meclis üyelerimize, Altındağ’ın geleceğine verdikleri destek için, Altındağ’a yapacağımız yatırımların önünü açtıkları için teşekkür ederim” dedi.

altindag-belediyesi-2025-yili-butcesi-4.jpeg

Başkan Tiryaki “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Altındağlılara verdiğimiz sözleri tutma gayreti gösteriyoruz. Geçmiş dönemlerimizde olduğu gibi şimdiki dönemimizde de Altındağ için ne gerekiyorsa yapacağız. Belediyemizin gelir ve gider dengesini sağlayarak Altındağlılara en iyi hizmeti vereceğiz. Meclisimizde oybirliğiyle belirlenen bu bütçeyi Altındağlıların yaşam kalitesini artırmak için kullanacağız. Daha güzel ve daha yaşanılabilir Altındağ’ı el ele, hep birlikte oluşturacağız inşallah…” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.