Etlik Caddesi üzerinde kaldırımlar araçlardan geçilmiyor | Denetim yok!

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Ziraat Mahallesi Etlik Caddesi üzerinde yer alan araçların sayısı kaldırımdaki yayalardan daha fazla. Yaya geçişlerini engelleyen araçlar, bölgede sorun oluşturmaya devam ediyor. Bölgedeki denetim eksikliği hep aynı manzaranın yaşanmasına sebep olurken, Altındağ Kaymakamlığının hizmete girmesiyle beraber trafikte daha vahim bir tablo kaçınılmaz olacak!

Etlik Caddesi üzerinde kaldırımlar araçlardan geçilmiyor | Denetim yok!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SAMET EKER

Etlik Caddesi üzerinde bulunan kaldırımdaki araç trafiğin, vatandaşa zorluk yaşatıyor. Denetim ve ihmalkarlık ise bu olayın giderek daha da büyüyeceğini gösteriyor.

img-2428.jpg

DENETİM VE PLANSIZLIK

Ziraat Mahallesi, kırtasiye toptancı bölgesi ve Gelir İdaresi Başkanlığı Ek Binasının bulunduğu bir geçiş güzergahı olarak biliniyor. Ancak Altındağ Belediyesinin buraya taşınması ve devam eden kaymakamlık binası inşaatı nedeniyle bölgedeki yoğunluk her geçen gün artıyor. Özellikle araç trafiğindeki artış ve kaldırımlara park edilen otomobiller nedeniyle engelli ve bölgeyi kullanan vatandaşlar için kaldırımlar çileye dönüşüyor.

Otobüs durağının bulunduğu bölgede dahi araçların kaldırımlarda park etmesi, denetimsizlik ve plansızlığın bir sonucu olarak görülüyor.

img-2427.jpg

ÇÖZÜM BEKLİYOR!

Belediye binasının bölgeye taşınmasıyla oluşan yoğunluk ve otopark sıkıntısı, vatandaşların günlük yaşamını olumsuz etkiliyor. Özellikle kaymakamlık binasının faaliyete geçmesiyle birlikte yoğunluğun daha da artması bekleniyor.

img-2557.jpg

Vatandaşlar, yerel yönetimlerin bölgeye kısa sürede etkili bir çözüm bulmasını bekliyor. Bulunacak çözümün yaya güvenliği, trafik düzenlemesi ve otobüs durağına ulaşımı kolaylaştırması ise büyük önem arz ediyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.