Altındağ Kaymakamlığı yeni hizmet binasına taşındı

Altındağ İlçe Kaymakamlığı, Zübeyde Hanım Mahallesi'ndeki yeni hizmet binasına taşındı. Taşınmayla birlikte bazı birimler hizmet vermeye başladı.

Altındağ Kaymakamlığı yeni hizmet binasına taşındı
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

Altındağ Kaymakamlığı inşaatının bitmesiyle birlikte yeni hizmet binasına taşındı. Kaymakamlık binasında hizmete başlayan birimler ise Kaymakamlığın internet sitesi üzerinden duyuruldu.

BİR YANDA İNŞAAT BİR YANDA HİZMET

Vatandaşların mağdur olmaması için Kaymakamlık binasında hizmet verilmeye başlanırken, bir taraftan da birimlerdeki yerleşme çalışmaları devam ediyor. Kaymakamlık binasının yenilikçi ve son teknolojiye uygun araç ve gereçler ile vatandaşlara hızlı bir hizmet vermeye hazır olduğu ifade edildi.

anadolu-20240612-232956-0000.jpg

Altındağ Kaymakamlığı binasında son çalışmalar devam ederken, vatandaşların işlerinin aksamamasına da dikkat ediliyor. Bir yanda inşaat devam ederken diğer taraftan da tüm hizmetler aksamadan sunulmaya çalışılıyor.

Kaymakamlık binası ile birlikte hizmet vermeye başlayan birimler şu şekilde:

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Nüfus Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü.

anadolu-20240612-233256-0000.jpg

ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞININ YENİ ADRESİ

Eski binasının yıkılarak yerine yenisi yapılan Altındağ Kaymakamlık binası Zübeyde Hanım Mahallesi Etlik Cad. No: 6 Altındağ adresinde hizmet veriyor. Kaymakamlığın hemen yanında Altındağ Belediyesinin bulunması ise vatandaşların işini kolaylaştırıyor.

Yeni binadaki hizmetlerden ve kamu kurumlarının birbirine yakın olmasından dolayı mutlu olduklarını belirten vatandaşlar ise emeği geçenlere teşekkür etti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum