Altındağ kreşlerinde cumhuriyet coşkusu

Altındağlı minikler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutladı; bayrakları ve marşlarıyla Cumhuriyet’in yılmaz bekçileri olacaklarını gösterdi.

Altındağ kreşlerinde cumhuriyet coşkusu
Yayınlanma:

Altındağ Belediyesi kreşlerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Altındağ’ın minik çocukları, Türk bayrakları ve bayrak renklerinde kıyafetleriyle Cumhuriyet’in 101. yılını neşeyle karşıladı. Öğretmenleriyle birlikte marşlar söyleyerek Cumhuriyet sevincini tüm Altındağ’a yaydılar. Ellerinden bayraklarını bir an olsun düşürmeyen minikler, Cumhuriyetin kararlı bekçileri olacaklarını bir kez daha gösterdiler. Bu coşkulu anlara tanıklık edenler, miniklerin yaşadığı mutluluğu hayranlıkla izledi.

altindag-kreslerinde-29-ekim-coskusu-2024-94.jpeg

Altındağlı miniklerin kalplerindeki Cumhuriyet coşkusunu görmekten büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, “Cumhuriyetimizin ilanının 101’inci yıl dönümünde, İstiklal Harbimizin tüm kahramanları ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle anıyorum. Altındağ Belediyesi olarak, Cumhuriyetimizin 101’inci yıl dönümünü minnetle kutluyoruz. Çünkü Cumhuriyetimizi çok seviyoruz” dedi.

altindag-kreslerinde-29-ekim-coskusu-2024-91.jpeg

Başkan Tiryaki “Minik yavrularımıza kalplerindeki Cumhuriyet sevgisini, böylesine coşkuyla yansıttıkları için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

altindag-kreslerinde-29-ekim-coskusu-2024-4.jpeg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.