Altındağ’da 2024-2025 eğitim-öğretim yılı başladı

2024-2025 eğitim-öğretim yılı Altındağ’da büyük bir heyecanla başladı. Halim Şaşmaz İlkokulu’nda düzenlenen törenle, yeni dönemin ilk ders zili çaldı. Öğrencilerin okulun ilk günündeki coşkusuna Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki de katılarak, onların bu önemli anlarına tanıklık etti.

Altındağ’da 2024-2025 eğitim-öğretim yılı başladı
Yayınlanma:

Altındağ’da 2024-2025 eğitim-öğretim yılı coşkulu bir törenle start aldı. Halim Şaşmaz İlkokulu’nda düzenlenen açılış törenine, Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki’nin yanı sıra, Altındağ Kaymakamı Cumali Atilla, Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler yoğun ilgi gösterdi. Küçük öğrencilerin hazırladığı gösteriler, törene renk katarken, program sonunda Başkan Tiryaki öğrencilerle birlikte ilk ders zilini çaldı ve yeni eğitim yılının tüm öğrencilere başarı ve mutluluk getirmesi dileğinde bulundu.

altindagda-ilk-ders-zili-caldi-2024-4.jpeg

‘HEYECANLARINA ORTAK OLDUK’

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki “2024-2025 yılı eğitim-öğretim dönemi bugün itibariyle başladı. İlk ders zilini öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte çaldık. Geçen hafta okullarımızın bahçelerini temizledik, yavrularımız için pırıl pırıl hale getirdik. Bugün de heyecanlarına ortak olduk. Çocuklarımızı mutlu gördük, daha da mutlu olduk. Ne yapıyorsak Altındağlı çocuklarımızın daha güzel bir geleceğe kavuşması için yapıyoruz” dedi.
Başkan Tiryaki, “Yeni dönemin tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum. Yavrularımız yeter ki, başarılı olsunlar. Biz her zaman yanlarında olacağız ” ifadelerini kullandı.

altindagda-ilk-ders-zili-caldi-2024-5.jpeg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.