Altındağ'da bir şahıs eski eşinin kocasını sokak ortasında silahla vurdu

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, bir şahıs eski eşinin kocasını pompalı tüfekle vurarak yaraladı.

Altındağ'da bir şahıs eski eşinin kocasını sokak ortasında silahla vurdu
Yayınlanma:

İddialara göre, eski eşinin evine gelen saldırgan, ağaç dallarının altına gizlenerek evden çıkacak olan Ramazan İşler'i bekledi. İşler evden çıktığı sırada şahıs, pompalı tüfekle kalçasından vurarak olay yerinden kaçtı.

Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri hızlıca bölgeye sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Ramazan İşler, daha sonra hastaneye kaldırıldı.

Olayın tanığı ve yaralanan İşler’in annesi Güllüşah İşler, sesleri duyduktan sonra dışarı çıktığını belirterek, "Gelinim 'Kocamı vurdular' diye bağırıyordu. İlk başta köpeklere ateş edildi sandım. Dışarı çıktığımda oğlum ve gelinim yerdeydi. Oğlumun baldırı parçalanmıştı, yüzüstü yatırdılar. Eski koca dalların altında saklanmış, daha önce de huzursuzluk çıkarıyordu" diye konuştu.

Mahalle sakini Fırat Reis ise, olay anında berberde oturduğunu ve silah sesini duyduktan sonra koşarak olay yerine gittiğini anlatarak, "Bir kişi yerde yatıyordu, bir kişi de kaçıyordu. Yaralanan Ramazan İşler'in kalça bölgesinden vurulduğunu gördüm ve hemen ambulans ile polisi aradım" dedi.

Polis, kaçan saldırganı yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.