Altındağ'da Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Altındağ’da Cumhuriyetimizin 101. yılına özel kutlamalar başladı. Bu kapsamda, Ulucanlar Yarı Açık Sergi Salonu’nda "29 Ekim Cumhuriyet Resimleri" sergisi açıldı.

Altındağ'da Cumhuriyet Bayramı coşkusu
Yayınlanma:

Altındağ Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı'nın 101. yıl dönümünü anlamlı bir sergi ile kutluyor. Altındağ Belediyesi’ne bağlı 18 Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen bu sergi, Cumhuriyet coşkusunu sanatla buluşturuyor. Sergi, açılışının ardından ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

altindag-cumhuriyet-sergi-2024-3.jpeg

Sergide, Cumhuriyet'in 101. yılına ithafen hazırlanmış 101 el baskısı bayrak ve Atatürk portreleri sergileniyor. "29 Ekim Cumhuriyet Resimleri" sergisi, 29 Ekim Salı gününe kadar açık kalacak. Ziyaretçiler, gençlerin el emeğiyle hazırladığı bu anlamlı çalışmaları yakından inceleyerek Cumhuriyet coşkusunu sanatla hissetme fırsatını bulacaklar.

altindag-cumhuriyet-sergi-2024-4.jpeg

Altındağlı gençleri emeklerinden dolayı tebrik eden Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, “Altındağ’ın altın gençleri, Cumhuriyetimizin 101’inci yılına yakışır bir sergiye imza attı. Sergide, her biri, birbirinden kıymetli el emeği eserler yer alıyor. Gençlerimizi emeklerinden ötürü tebrik ediyorum. Cumhuriyet’in ilan edildiği ilçemiz Altındağımızda ziyarete açtığımız bu anlamlı sergiye tüm Ankaralı hemşehrilerimizi davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

altindag-cumhuriyet-sergi-2024-8.jpeg

altindag-cumhuriyet-sergi-2024-7.jpeg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.