Altındağ'da kurban kesimi sonrası hummalı çalışma

Altındağ Belediyesi, ilçedeki kurban kesim yerleri olarak belirlenen alanlarda temizlik çalışması yaparak kötü koku ve görüntüye kısa sürede son verdi.

Altındağ'da kurban kesimi sonrası hummalı çalışma
Yayınlanma:

Altındağ Belediyesine bağlı ekipler, ilçede kurban kesilen alanlarda temizlik çalışması yaptı. Kurban kesim alanı olarak belirlenen noktalarda yapılan temizlik çalışmaları gece saatlerinde başlayıp geç saatlere kadar devam etti.

Ekipler, kurban kesim yerlerinde dezenfekte ve temizlik çalışması yaparak kötü koku ve çirkin görüntüye kısa sürede son verdi. Böylece ilçede kurban kesilen alanlar, sabunlu sularla yıkanarak hijyenik hale getirildi.

altndag2.jpg

“TEMİZLİKMESAİSİ DEVAM EDECEK”

Hijyen çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade eden Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, çalışmalar hakkında değerlendirme yaparak şunları söyledi:

“İlçemizde bulunan 6 ayrı pazar alanını kurban kesim yeri olarak belirledik. Ekiplerimiz, bayramın ilk gününden itibaren, kurban kesim yeri olarak belirlenen noktalarda temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Temizlik ve dezenfekte çalışmaları bayram boyunca devam edecek. Halk sağlığını tehlikeye atacak durumlara fırsat vermeyeceğiz.”

altndag4.jpg

“Tertemiz bir Altındağ için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” diyen Başkan Tiryaki, “Altındağ her zaman olduğu gibi, Kurban Bayramı’nda da pırıl pırıl…” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.