Altındağlı minik judoculardan üstün başarı!

Kırıkkale'de düzenlenen "Süper Minikler İç Anadolu Bölge Judo Şampiyonası"nda Altındağ Belediyesi Spor Kulübü’nün minik judocuları, büyük bir başarıya imza atarak toplam 22 madalya kazandı.

Altındağlı minik judoculardan üstün başarı!
Yayınlanma:

Altındağ Belediyesi Spor Kulübü’nün genç yetenekleri, Kırıkkale’de gerçekleştirilen "Süper Minikler İç Anadolu Bölge Judo Şampiyonası"nda büyük bir başarı gösterdi. Yarışmalarda üstün performans sergileyen Altındağlı sporcular, 8 altın, 8 gümüş ve 6 bronz madalya kazanarak toplamda 22 madalya ile büyük bir başarı elde etti. 10 ilden yaklaşık 500 sporcunun katıldığı turnuvada, Altındağ'ın minik judocuları, yetenekleri ve azimleri ile göz doldurdu.

sampiyona.jpg

''SPORCULARIMIZ YARIŞLARDA RAKİPLERİNE ADETA NEFES ALDIRMADI''

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, minik sporcuların bu başarısıyla gurur duyduklarını belirterek, "Sporcularımız yarışlarda rakiplerine adeta nefes aldırmadı. 8 birincilik, 8 ikincilik ve 6 üçüncülük madalyası alarak bizleri gururlandırdılar. Sporcularımızı ve onların yetişmesinde büyük emek sarf eden antrenörlerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Altındağ Belediyesi olarak sporcularımıza her zaman destek olacağız'' dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.