Altınok Gölbaşı'nda vaatleri sıraladı: ''Suyun metreküp fiyatını indireceğiz''

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Turgut Altınok, Gölbaşı'nda yapılan Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, Ankara'nın tarımını destekleyeceğini ve başkentin tarım merkezi olacağını ifade etti.

Altınok Gölbaşı'nda vaatleri sıraladı: ''Suyun metreküp fiyatını indireceğiz''
Yayınlanma:

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Turgut Altınok Gölbaşı'nda Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katıldı.

''YAVAŞ HERKESE EŞİT HİZMET VERMİYOR''

Ankara'da mazot desteğini 500 litreye çıkartacaklarını söyleyen Altınok, konuşmasında, mevcut başkan Mansur Yavaş'ı eleştirdi ve Yavaş'ın ilçelerde verdiği vaatleri yerine getirmediğini iddia etti. Altınok, Yavaş'ın afişlerinde herkese eşit hizmet vaadi verdiğini ancak bunu gerçekleştirmediğini ifade etti.

golbasi.jpg

''YARDIMLAR YETERSİZ''

Gölbaşı'nın köylerinde altyapı, kanalizasyon ve su sorunlarını 2 yıl içinde çözeceklerini belirten Altınok, tarımı destekleyerek Ankara'yı tarımın merkezi yapacaklarını ve mazot desteğini 500 litreye çıkaracaklarını ifade etti. Köylerde su aboneliğinden para alınmayacağını ve imar planlarının yapılacağını da dile getiren Altınok, köylerde suyun metreküp fiyatını 5 liradan 50 kuruşa indireceklerini söyledi. Tohum, gübre ve yem desteğini artıracaklarını, tarım planlaması yapacaklarını ve belediyeye veteriner ve ziraat mühendisi alacaklarını belirten Altınok, yardımların yetersiz olduğunu ifade ederek, yardımların artırılacağını ve emeklilere 5 bin lira, doğal gaz desteğinin bin lira ve 4 ay olacağını, 18 yaş ve üzeri öğrencilere ulaşımın ücretsiz olacağını söyledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.