Ankara adaylarının mesaisi yoğun!

Türkiye, 31 Mart'ta yapılacak olan seçimlere hazırlanırken, Başkent Ankara'da da adayların seçim mesaisi hızlandı. Bir yandan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen adaylar, diğer yandan da Ankara için projelerini açıklayarak seçmenlerden destek istiyor.

Ankara adaylarının mesaisi yoğun!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara'da seçime günler kala heyecan arttı. Başkent'in ana caddeleri ve meydanları belediye başkan adaylarının afişleriyle dikkat çekiyor.

YAVAŞ'IN BİR GÜNÜ DOLU DOLU GEÇİYOR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi ABB Başkan Adayı Mansur Yavaş, yeniden seçimi kazanabilmek adına saha çalışmalarında Başkentlilerden destek istiyor.

Seçim çalışmalarını sosyal medya hesaplarından aktif olarak duyuran Mansur Yavaş, 24 Şubat Cumartesi günü hem Evren'de hem de Şereflikoçhisar'da ilçe belediye başkan adaylarıyla bir araya gelerek seçim koordinasyon merkezlerinin açılışını yapacağını ifade etti.

31 Mart seçimleri için yaptığı ziyaretlerde kültür ve sanat etkinliklerine de katılan Yavaş, Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliğinin (MESAM) düzenlediği programda sanatçılarla bir araya geldi.

Ankara için yeni projelere de start veren Başkan Yavaş, metro hattının genişletilmesi ve trafiğin rahatlaması için atılan adımları da sosyal medyadan paylaşmaya devam ediyor.

ALTINOK EN SON SERGİYE KATILDI

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok da seçime yönelik çalışmalarına devam ediyor. Altınok, bir yandan teşkilatlarla bir araya gelirken diğer yandan açılışlara katılarak vatandaşlarla buluşuyor. Son olarak, "Osmanlı Bezemeleri Ustaların Elinden Lalezar" sergisine katılan Altınok, her yaştan Ankaralıyla bir araya gelerek seçim yarışını sürdürüyor.

CENGİZ TOPEL ELEŞTİRİLERİ SIRALADI

İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım da Ankara'nın eksik kalmış yanlarını vatandaşlara anlatıyor. Sosyal medya üzerinden mevcut yönetimi eleştiren Yıldırım, Ankara'yı daha iyi yönetmek adına vatandaşlardan yetki istiyor.

BARTU SORAL: ANKARA'NIN BİR ÇÖZÜMÜ VAR

Ankara'da saha çalışmalarını sürdüren Zafer Patisi ABB Başkan Adayı Bartu Soral, son yaptığı paylaşımlarda Çankaya ve Sincan'da gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine yer vererek, "Ankara'nın Bir Çözümü Var" sloganıyla seçim maratonuna devam ediyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.