Ankara Altındağ’da parkta dehşet: Başıboş köpekler kız çocuğuna saldırdı

Ankara’nın Altındağ ilçesinde yer alan Kudüs Parkı'nda, parkta oyun oynayan bir kız çocuğu, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Köpeklerin vücudunun çeşitli yerlerinden ısırdığı çocuk, çevredeki vatandaşların müdahalesiyle kurtarıldı ve hastaneye kaldırıldı.

Ankara Altındağ’da parkta dehşet: Başıboş köpekler kız çocuğuna saldırdı
Yayınlanma:

Olay, Altındağ ilçesinin sakin bir mahallesinde bulunan Kudüs Parkı'nda meydana geldi. Sürü halinde dolaşan başıboş köpekler, parkta tek başına oyun oynayan küçük kız çocuğunu hedef aldı. Kız çocuğu, aniden üzerine saldıran köpeklerden kaçmaya çalışsa da köpeklerin saldırısından kurtulamadı. Çığlıklar üzerine olay yerine koşan vatandaşlar, küçük çocuğu köpeklerin elinden güçlükle alarak saldırıyı durdurdu.

Vatandaşların haber vermesi üzerine hızla olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan çocuğu ambulansla hastaneye sevk etti. Hastanede tedavi altına alınan kız çocuğunun vücudunda çok sayıda ısırık izine rastlandığı ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayın ardından çocuk ailesine teslim edilirken, aile büyük bir şok yaşadı.

Olayın ardından mahallede güvenlik önlemleri artırılırken, çocuğun sağlık durumuyla ilgili detaylı açıklamanın yapılması bekleniyor. Aile ve çevre sakinleri, bir an önce park ve çevresinin güvenli hale getirilmesini istiyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.