Ankara Barosu seçim sonrası ilk kez toplandı: Görev dağılımı yapıldı

Ankara Barosu'nun yeni Yönetim Kurulu, 68. Olağan Genel Kurul sonrası ilk toplantısını 16 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirdi. Ankara Barosu Eğitim Merkezi'nde düzenlenen toplantıya, Başkan Av. Mustafa Köroğlu liderliğinde tüm Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Ankara Barosu seçim sonrası ilk kez toplandı: Görev dağılımı yapıldı
Yayınlanma:

Toplantıda görev dağılımı yapılırken, Başkan Yardımcılığı görevine Av. Kemal Cihat Binici, Genel Sekreterlik görevine Av. Elçin Özge Şimşek Çağlayan, Saymanlık görevine ise Av. Ülkü Gedikli Algül seçildi. Ayrıca, Av. Elçin Özge Şimşek Çağlayan, Ankara Barosu Avukatları Yardımlaşma Sandığı (ABAYS) yetkilisi olarak atanırken, Av. Ömer Ata iktisadi işletme yetkilisi olarak belirlendi.

Yönetim Kurulu’nun diğer üyeleri arasında Av. Aslı Arıhan, Av. İlker Arabacıoğlu, Av. Eda Çabuk Türkeri, Av. Osman Umut Karaca, Av. Enver Başar Akdoğan ve Av. İsmail Can Çakır da yer aldı.

Yeni yönetim, önümüzdeki dönemde baro faaliyetlerini etkin bir şekilde sürdürmek ve avukatların haklarını savunmak adına kapsamlı çalışmalar yapma kararlılığıyla göreve başladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.