Ankara belediye başkanlarından Muhtarlar Günü paylaşımları

Her yıl 19 Ekim’de kutlanan Muhtarlar Günü dolayısıyla birçok paylaşım yapılıyor. Ankara belediye başkanları da Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj paylaştı.

Ankara belediye başkanlarından Muhtarlar Günü paylaşımları
Yayınlanma:

Yerel yönetimlerde vatandaşla devlet arasında köprü görevi üstlenen muhtarlar için her yıl 19 Ekim, Muhtarlar Günü olarak kutlanıyor. Ankara belediye başkanları da 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı. İşte, belediye başkanlarının Muhtarlar Günü paylaşımları...

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Devletin ve demokrasinin ilk kapısı olan Muhtarlarımızın, Muhtarlar Günü’nü kutluyorum. Yenimahalle’de muhtarlarımızın yönetimdeki öneminin farkında bir anlayışla çalışıyoruz; birlik içinde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Muhtarlar Günü dolayısıyla yaptığı paylaşımda "Demokrasimizin temel taşı olan muhtarlarımızın muhtarlar günü kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, "Milletimize hizmet şiarımızın mahallelerdeki temsilcisi ve demokrasimizin temel taşı kıymetli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyor, her bir Muhtarımıza hayırlı hizmetler ve başarılar diliyorum" paylaşımında bulundu.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Muhtarlar Günü paylaşımında "Polatlımıza daha başarılı hizmet edebilmek amacıyla aynı istikamette yol arkadaşlığı yaptığımız tüm değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlu Olsun" ifadelerine yer verdi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, "Vatandaşlarımızın sesi olan emektar muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun" açıklamasında bulundu.

Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör, "Yerel yönetimlerimizin yapı taşları, mahalle ve köylerimizin seçilmiş temsilcileri, kıymetli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum" dedi.

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak, "Demokrasimizin temel yapı taşı olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun" paylaşımı yaptı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.