Ankara Beşevler'de sel nedeniyle yol çöktü! Selin izleri gündüz böyle görüntülendi...

Ankara'nın Beşevler semtinde dün akşam meydana gelen şiddetli yağış büyük bir felakete yol açtı. Yoğun yağmur sonucu oluşan sel suları, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'nde ki güzergâhta ciddi hasara neden olarak yolun çökmesine sebep oldu.

Ankara Beşevler'de sel nedeniyle yol çöktü! Selin izleri gündüz böyle görüntülendi...
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Ankara'da akşam saatlerinde başlayan yağmur, kısa sürede etkisini artırarak sel baskınlarına neden oldu. Özellikle Beşevler bölgesinde, altyapının yetersiz kalması ve su tahliye kanallarının tıkanması sonucunda yolun alt kısmındaki toprak aşındı ve büyük bir çökme meydana geldi.

Olay yerine gelen ekipler, yolu trafiğe kapatarak güvenlik önlemleri aldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrası onarma çalışmalarına başladı.

besevler1.jpg

EKİPLER SEFERBER OLDU

Belediye ekipleri, yolun onarımı ve sel sularının tahliyesi için yoğun bir çalışma yürütüyor. Sel sebebiyle yoldaki trafik ise tek şeride düştü. Özellikle trafiğin yoğun olduğu bu bölgede, yolun bir an önce kullanıma tamamen açılması için hummalı bir çalışma sürüyor. Onarım çalışmalarının birkaç gün içinde tamamlanması ve yolun tamamının yeniden trafiğe açılması planlanıyor.

besevler3.jpg

GÖRGÜ TANIKLARI ANLATIYOR

Olay anında bölgede bulunan vatandaşlardan biri, “Aniden bastıran yağmurla birlikte sular hızla yükseldi, nasıl oldu anlamadık. Sonra yolun çöktüğünü gördük ve büyük bir panik yaşadık.” diyerek yaşadıklarını aktardı.

Ankara’da yaşanan bu olay şehirdeki altyapı sorunlarını bir kez daha gündeme getirdi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.