Ankara Birinci Amatör Ligde bitime haftalar kala rekabet arttı: Kızılcahamam Belediyespor, Akyurt Belediyespor kayıpsız

Avni Balabanlı 1. Amatör Ligde Ankara takımlarının Süper Amatör Lig’e yükselme mücadeleleri sürüyor. Ligde ilk 2 sırada yer alan takımlar Süper Amatör Lige yükselecek.

Ankara Birinci Amatör Ligde bitime haftalar kala rekabet arttı: Kızılcahamam Belediyespor, Akyurt Belediyespor kayıpsız
Yayınlanma:

DERLEME: YASİN ŞAHİN

5 grupta mücadele eden takımlar ilk 2 sırada yer alarak Play Offlara yükselmeye çalışıyor. Bitime iki hafta kalan gruplardaki durum şöyle.

1.Grupta oynanan 16. hafta karşılaşmaları büyük bir heyecana sahne oldu. 9 takımın mücadele ettiği ligde kayıpsız lider olan Akyurt Belediyespor, Mamak Lalahanspor’u deplasmanda 7-0 ile geçti.

Ankara DSİ ise Yenidoğanspor’u deplasmanda 4-2 ile geçti ve ikinci sırada yerini korudu.

Bahçelievler Gençlikspor ile Ankara Genç Kartallarspor arasındaki karşılaşma ise 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı.

Ankara İdman Yurdu ve Karşıyaka İdman Yurdu arasındaki müsabaka ise gol düellosuna sahne oldu. Karşıyaka İdman Yurdu, sahadan 7-2'lik galibiyetle ayrıldı.

İkinci sıradaki Ankara DSİ ise 15 maçta 11 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 34 puanda. Karşıyaka İdman Yurdu ise 1 maç eksiği ile 31 puanla üçüncü sıradaki yer alıyor. Bitime iki hafta kala bu iki takımın mücadelesi nefes kesecek.

2. GRUPTA İKİNCİLİK MÜCADELESİ NEFES KESİYOR

Avni Balabanlı 1. Amatör Lig 2. Grupta lider Elmadağgücü bu sezonki ilk puan kaybını evinde Bala Belediyespor’a karşı aldı. 0-0 sona eren maç sonrası Elmadağgücü 43 puanla zirvede. Bu haftayı BAY geçen Demetevler Karadenizgücü ise 1 maç eksiğiyle 36 puanda. Bala Belediyespor ise aldığı beraberlikle ikincilik iddiasını son 2 maça taşıdı ve 34 puanla üçüncü sırada yer aldı.

3. GRUPTA DÜĞÜM ÇÖZÜLDÜ

Avni Balabanlı 1. Amatör Lig 3. Grupta ise lider İstatistik takımı, Köprülü Bahçelispor'a karşı oynanan sahadan 4-0 galibiyetle ayrıldı. Net galibiyetle 14 maçta 36 puana yükselen ve geçtiğimiz haftalarda Play Off’u garantileyen İstatistik zirvede yerini sağlamlaştırırdı. Başkent Fatihspor BAY geçti ve 31 puanla ligi ilk ikide sıralamayı garantiledi.

ESERSPOR TAKILDI VOLKAN YILDIRIMSPOR İKİNCİ SIRA İÇİN AVANTAJLI

Avni Balabanlı 1. Amatör Lig 4. Grupta lider Kızılcahamam Belediyespor, Elmadağ Belediye Hasanoğlanspor’u deplasmanda 6-1 ile yendi. 39 puanlı Kızılcahamamspor’u takipte olan Volkan Yıldırımspor ise Şekerspor 06’ı 6-0 yendi ve 35 puanla takibi sürdürdü. Play Off mücadelesi veren Eserspor ise Çiğdemtepespor ile 0-0 berabere kaldı ve ilk iki mücadelesinde yara alarak bitime 2 maç kala 32 puanda kaldı.

KALECİKSPOR'DAN 9 GOLLÜ TARİFE

Avni Balabanlı 1. Amatör Lig 5. Grupta Play Off’u haftalar önce garantileyen iki takım Kalecikspor ve Keçiören Gazigücü Olimpikspor arasında zirve mücadelesi sürüyor. Kalecikspor, Kayaş Belediyespor deplasmanında 9-0 kazanırken , Keçiören Gazigücü Olimpikspor da Solfasolspor deplasmanında 4-1 ile güldü. İki takım 31 puanla ilk iki sırada yer alıyor. Kalecikspor averajla zirvede.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.