Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş: ''Projelerimiz halk sağlığı için''

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, kahveci, simitçi ve pideci esnafıyla bir araya geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş: ''Projelerimiz halk sağlığı için''
Yayınlanma:

31 Mart Yerel Seçimleri için kahveci, simitçi ve pideci esnafıyla buluşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, esnafın yanında olduklarını ve projelerinin halk sağlığı ve mutluluğu için olduğunu vurguladı.

''PROJELERİMİZ HALK SAĞLIĞI İÇİN''

Mansur Yavaş, konuşmasına esnafın yanında olduklarını vurgulayarak başladı. Pandemi döneminde esnafa destek verdiklerini belirterek, terzilere maske dikimi, kuryelere servis, nakliyecilere paket dağıtımı gibi bir dizi yardımı gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Yavaş, önceliğinin Ankara halkının sağlığını korumak olduğunu belirterek, 5 yıl boyunca Ankara halkından alınan parayı israf etmediklerini vurguladı. Açık ihalelerle çöp projelere para ayırmadan ve israf etmeden çalıştıklarını ifade eden Yavaş, "Ben yaptım, oldu" anlayışıyla hareket etmediklerini ve projelerini Ankara halkının sağlığı ve mutluluğu için gerçekleştirdiklerini söyledi.

mansuryavas.jpg

''ELİMİZDEN TUTACAK BELEDİYE BAŞKANLARINA İHTİYAÇ VAR''

"İçinizde sıradan biri gibi çalıştık" diyen Yavaş, 5 yıl boyunca sadece bir araç, bir koruma ve bir şoförle dolaştıklarını, harcanan paranın esnafın ve vatandaşın parası olduğunu belirtti. Kırsal kalkınma ve sosyal destek uygulamalarından bahseden Yavaş, belediye meclisinde yaşadıkları sıkıntılardan bahsederek, "Elimizden tutacak belediye başkanlarına ihtiyaç var" dedi. Ayrıca, pandemi döneminde esnafa ceza kesen belediye başkanlarını eleştirerek, kira indirimi gibi destekler sunduklarını ve pandemi sürecini bu şekilde atlattıklarını ifade etti.

''31 MART'TA YAVAŞ YENİDEN BAŞKAN OLACAK''

Ankara Kahveciler Odası Başkanı İsa Güven, Mansur Yavaş'ın 6 milyon Ankaralıyı temsil ettiğini belirterek, pandemi döneminde tüm esnafa maddi ve manevi destek sağladığını vurguladı. Güven, Yavaş'ın desteğini esirgemediği için teşekkür ederek, dün olduğu gibi bugün de yanlarında olacaklarını söyledi. Ankara Simitçiler ve Pideciler Odası Başkanı Savaş Delibaş da Yavaş'ı şeffaf ve esnaf dostu olduğu için sevdiklerini belirtti. Delibaş, esnafın esnaf düşmanlarına oy vermediğini ve 31 Mart'ta Mansur Yavaş'ı destekleyerek tekrar başkan yapacaklarını ifade etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.