Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Azerin'in konserine katıldı

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Türk Dünyası Korosu'nun Keçiören Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlediği konseri dinledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Azerin'in konserine katıldı
Yayınlanma:

Altınok, koronun kurucularından Azerbaycanlı şarkıcı Azerin'e teşekkür etti ve koronun Türk dünyasını dolaşarak konserler vermesi gerektiğini ifade etti.

Konseri izleyenlerin ramazan ayını da tebrik eden Altınok, "Filistin'de tüm dünyanın gözü önünde her gün insanlık ölüyor, Ramazan ayı onların kurtuluşuna vesile olsun. Dünyada mazlum olan, ezilen, zulme uğrayan insanlığın kurtuluşuna vesile olsun." dedi.

Keçiören'in her sokağında hayata geçirdiği eserlerin izi olduğunu vurgulayan Altınok, "Bir gecekondu şehrinden bir dünya şehrine, böyle bir belediyecilik dünyada yok. Atatürk Cumhuriyet Kulemizi görüyor musunuz, ışıkları tüm Ankara'yı aydınlatıyor. Ankara'nın ışıkları söndü, 31 Mart'ta Ankara'nın ışıklarını hep birlikte yakacağız." şeklinde konuştu.

Altınok, konuşmasının ardından Azerin'e çiçek takdim ederek, koro üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Konsere, Cumhur İttifakı'nın Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Aydoğan ile Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan, ilçe başkanları ve Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçiliği yetkilileri de katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.