Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok Bâlâlı vatandaşlarla bir araya geldi

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, seçim çalışmalarını Bâlâ ilçesinde sürdürdü. Altınok, Ankara'nın her ilçesinde ve her sokağında gördüğü yoğun ilgiyi vurgulayarak, ''gerçek anketlerde Altınok önde" olduğunu ifade etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok Bâlâlı vatandaşlarla bir araya geldi
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti Ankara İl Teşkilatı'nın desteğiyle gerçekleşen Bâlâ ziyaretinde, Altınok'a AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve ilçe başkanları eşlik etti.

SAHTE ANKETLERE İNANMAYIN

Altınok, sosyal medyaya büyük paralar harcanarak algı operasyonu yapıldığını dile getirdi. Gerçek anketlerin sokaklarda olduğunu ve sokakların gerçeği yansıttığını vurguladı. Ankaralılara, nüfus kâğıdında 'Ankara' yazsa da önemli olanın gönlünde ve yüreğinde olduğunu belirtti. Sahte anketlere inanılmaması gerektiğini söyleyen Altınok, her gittiği yerde yoğun ilgiyle karşılaştıklarını ve gerçek anketlerde önde olduklarını ifade etti. Ancak rehavete kapılmadan çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

altinok.jpg

"ANKARA'NIN HİÇBİR İLÇESİNE HİZMET EDİLMEDİ"

Altınok, Büyükşehir Belediyesinin Ankara'nın hiçbir ilçesine hizmet götürmediğini öne sürdü. Konuşmasında, Cumhur İttifakı'nın adayının gerçekleştirdiği hizmetleri övdü. Büyükşehir Belediyesinin gençlere yönelik hiçbir hizmet yapmadığını belirtirken, ilçe belediyelerinin destan yazdığını ve kentsel dönüşüm bile gerçekleştirdiğini ifade etti. Balâ'da kentsel dönüşümün ikinci etabının başlayacağını dile getirirken, konut fiyatlarının artışının hizmetlerden kaynaklandığını belirtti. Altınok, bu hizmetleri devam ettireceklerini vurguladı.

taltinok.jpg

YEM FABRİKASI KURULACAK

Altınok, besicilere ve çiftçilere yönelik projelerini açıkladı. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak tarım ve hayvancılığı ön plana çıkaracaklarını belirtti. Büyükşehir Belediyesi olarak yem fabrikası kuracaklarını ve besicilere uygun fiyata yem sağlayacaklarını dile getirdi. Çiftçilere 500 litre mazot ve ücretsiz tohum desteği vereceklerini ifade etti. Köylerde su abonelik ücretinin 500 TL olacağını ve suyun litresinin 'kuruş' cinsinden fiyatlandırılacağını açıkladı. Açılışların ardından AK Parti ve MHP Bâlâ ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Altınok, ilçede esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.