Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Keçiören Belediye Başkanı Altınok'tan MHP İl Başkanlığına ziyaret

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Keçiören Belediye Başkanı Altınok, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Keçiören Belediye Başkanı Altınok'tan MHP İl Başkanlığına ziyaret
Yayınlanma:

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan tarafından karşılanan Turgut Altınok, bir süre sohbetin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Altınok, CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesinin son beş yılda kötü yönetildiğini belirterek, Ankara'nın 5 yılının boş geçtiğini ifade etti. Altınok, geleceği yönetmek ve planlamak adına birlikte çalışacaklarını ve Ankaralı vatandaşlara ulaşacaklarını vurgulayarak, verilen oyun sadece 5 yılın değil, gelecek nesillerin çocukları ve torunları için olduğunu söyledi.

SON 5 YILDA ANKARA GERİ PLANDA KALDI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, son beş yılda Ankara'nın geri planda kaldığını belirterek, belediyenin katma değer kazandıracak bir proje sunamadığını dile getirdi. Altınok, Ankaralılara bu beş yıl içinde yapılan hangi eseri hatırladıklarını sorarak, şehre yönlendirilmiş bir katkının olmadığını ifade etti.

ABB'DEN DAHA FAZLA ÇALIŞTIK

Keçiören Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Keçiören için sabahlara kadar çalıştıklarını belirterek, pazardan çarşıya, okuldan caddeye kadar her yerde hizmetkarlık görevini severek yerine getirdiklerini ifade etti. Altınok, Keçiören'in nüfusunun Ankara'nın altıda biri kadar olduğunu ancak bütçesinin Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 45'te 1'i kadar olduğunu söyledi. Bu sınırlı bütçeye rağmen daha fazla hizmet verdiklerini belirten Altınok, 45'te 1 bütçeyle Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden daha çok hizmet ettiklerini ifade etti.

SEÇİMİ ALDIKLARINDA HİÇBİR PERSONEL İŞTEN ÇIKARILMAYACAK

Altınok, seçim zaferi halinde Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan hiçbir personelin işten çıkartılmayacağını belirtti. Altınok, belediyede çalışan personelin endişe etmemesi gerektiğini vurgulayarak, hiçbir işçinin çoluğunun çocuğunun rızkıyla uğraşılmayacağını ve işten atılmayacaklarını ifade etti.

VATANSEVERLERİN VE TERÖRİST SEVERLERİN SEÇİMİ

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, 31 Mart seçimlerini yerel bir seçim olarak görmeyerek, vatanseverlerin ve terörist severlerin seçimi olarak nitelendirdi. Doğan, Ankara'da 3 CHP'li belediye başkanı ve bir tane de belediye başkanı olmayan Ankara Büyükşehir Belediyesi olduğunu belirtti. Doğan, Cumhuriyet İttifakı teşkilatlarıyla yaptıkları saha çalışmalarında muhtarlar aracılığıyla Ankara'daki durumu sorguladıklarını ve muhtarların mevcut Ankara Büyükşehir Belediye Başkanına güvenip destek verdiklerini ancak Ankara'ya ihanet edildiğini söylediklerini ifade etti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.