Ankara büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş belediyenin 5 yıllık mali raporunu açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, şeffaf yönetim ve hesap verebilirlik ilkesi doğrultusunda 5 yıllık Mali Raporu internet sitesi üzerinden yayınladı.

Ankara büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş belediyenin 5 yıllık mali raporunu açıkladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesinin yayınladığı rapor, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın göreve gelmesinden itibaren 8 Nisan 2019 ile 31 Aralık 2023 tarihleri arasındaki mali gelişmeleri içeriyor. Rapora göre, bu dönemde borçlarda 5 yılda 1 milyar 858 bin 913 dolarlık bir azalma meydana geldi.

YAVAŞ SEÇİM ÖNCESİ MALİ RAPORU'NU DUYURDU

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, temiz ve şeffaf siyaset anlayışıyla daha önce mal varlığını kamuoyuna açıklamıştı. Şimdi ise sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu bir paylaşımla, 5 yıllık görev dönemindeki mali faaliyetlerdeki gelişmeleri içeren Seçim Öncesi Mali Raporu'nu duyurdu. Yavaş, bu raporun Belediyenin 2019-2024 yılları arası 5 yıllık mali işlemlerindeki gelişmeleri gösterdiğini belirtti ve halktan aldıkları paranın hesabını kuruşu kuruşuna halka vermeye devam edeceklerini vurguladı. Rapor, kamuoyunun erişimine açık olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesinden ulaşılabilir durumda.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.