Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Pursaklar’da: “Bu benim son dönemim”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Keçiören Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışının ardından Pursaklar’da da Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Pursaklar’da: “Bu benim son dönemim”
Yayınlanma:

Sloganlarla karşılaşan Mansur Yavaş, 31 Mart 2019'da seçildikleri akşam herkesin Belediye Başkanı olduklarını aktardı.

Kent Konseyi ve ortak akıl vurgusu yapan Yavaş, “Kapalı kapılar ardında ihale verme işi bitti.” diyerek Ankaralıların parasını boşa akıtmadıklarını söyledi.

Sosyal belediyecilik ile ilgili yapılanları aktaran Mansur Yavaş, “Kim dardaysa Ankara Büyükşehir Belediyesi orada” dedi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olmadan önce kendisinin Belediye Başkanı olması durumunda Ankara’da işlerin yürümeyeceğini ve sosyal yardımların kesileceğine dair iddialara tepki gösteren Yavaş, 200 bin kişiye sosyal yardımda bulunduklarını ve doğalgaz, servis, kantin, kırtasiye gibi çok sayıda farklı yardımı Başkentlilerle kavuşturduklarını söyledi.

Mansur Yavaş, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’in de Pursaklar’da kendi çalışmalarını takdir ettiğini iletti ve eski Büyükşehir Belediye Başkanlarının Pursaklar’da çok oy aldığı için Pursaklar’a hizmet etmediğini söyledi.

Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Ankara’nın isteklerini iletmek için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne gittiğini ancak ilçe belediye başkanlarının kendisine hayırlı olsun ziyaretinde dahi bulunmadığını belirtti ve bu dönemden sonra aday olmayacağını aktardı.

Açılışa, eski İYİ Parti Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu ve CHP Pursaklar Belediye Başkan Adayı Halil Tuncay da katıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.