Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan ‘Ankarapark’ müjdesi

Başkent Ankara’da Melih Gökçek dönemiyle ilgili en çok konuşulan konulardan biri olan Ankapark uzun süren mahkeme sürecinin ardından ABB’ye devredilmişti. ABB Başkanı Mansur Yavaş, Ankapark’ta devam eden çalışmalarla önemli açıklamalarda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan ‘Ankarapark’ müjdesi
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, yıllar sonra mahkeme kararıyla devraldıkları Ankapark'ta gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Yavaş, rekreasyon alanının Ankara halkının anketle belirlediği şekilde düzenleneceğini ve bahar aylarında ücretsiz olarak hizmete açılacağını belirtti.

Yapılan açıklamada, Ankapark'ta devam eden elektrik hattı döşeme ve havuz yenileme çalışmalarının sürdüğü ifade edildi. Bu çalışmaların mahkeme kararıyla devralınan Ankapark'ın daha modern ve kullanışlı hale getirilmesi amacıyla gerçekleştirildiği vurgulandı.

Başkan Yavaş, rekreasyon alanının düzenlenmesinde önemli bir aşama kaydedildiğini belirterek, "Yürüyüş yolları, mesire alanları, bisiklet yolları, kütüphaneler ve yeşil alanlar" gibi bölümlerin ücretsiz olarak bahar aylarında halkın kullanımına açılacağını söyledi. Ayrıca, Ankapark'ta bulunan oyuncakların ise tek tek kiralanmak isteyen işletmelere verileceği ifade edildi. Videolu paylaşımda ayrıca altyapı çalışmalarının devam ettiği ve şubat ayında bitmesi için yoğun çaba sarf edildiği açıklandı.

Başkan Yavaş'ın açıklamaları, Ankara'da yaşayanların ve Ankapark'ı ziyaret edenlerin heyecanla beklediği yeniliklere işaret ediyor. Yenilenen ve modernize edilen Ankapark, halkın keyifli vakit geçirebileceği bir rekreasyon alanı haline getirilerek Ankara'nın sosyal yaşamına önemli bir katkı sunacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.