Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'na ziyaret : Ortak akıl vurgusu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nu makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'na ziyaret : Ortak akıl vurgusu
Yayınlanma:

Mansur Yavaş, bu ziyarette Etimesgutlu vatandaşlar için işbirliği yapacaklarını ve ilçeye ortak akıl anlayışıyla değer katacaklarını ifade etti.

Mansur Yavaş, Etimesgut Belediye Başkanlığına seçilen Erdal Beşikçioğlu'na hayırlı olsun temennilerini ileterek, "Etimesgutlu hemşehrilerimiz için birlikte çalışacak, kentimize ve ilçemize ortak akıl anlayışıyla değer katacağız," dedi. Yavaş, belediyecilikte dayanışma ve işbirliğinin önemine dikkat çekerek, Etimesgut'un gelişimi için ortak projeler üreteceklerini belirtti.

ETİMESGUT'UN GELECEĞİ İÇİN ORTAK PROJELER

Ziyarette, Ankara'nın ve Etimesgut'un geleceği için planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Yavaş ve Beşikçioğlu, ilçenin altyapı, üstyapı, sosyal hizmetler ve kentsel dönüşüm gibi konularda işbirliği yapacaklarını ve vatandaşların yaşam kalitesini artıracak projelere imza atacaklarını ifade ettiler.

Ziyareti Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu sosyal medya hesabından duyurdu.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu da sosyal medya hesabından görüşme için teşekkürlerini iletti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.