Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen tarihi Ulus Hali vatandaşların beğenisini topladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından aslına uygun olarak restore edilen tarihi Ulus Hali, esnaf ve vatandaşların beğenisini topladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen tarihi Ulus Hali vatandaşların beğenisini topladı
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi, tarihi Ulus Hali'ni orijinal mimarisine sadık kalarak yenileyip modern, hijyenik ve konforlu bir şekilde hizmete açtı. Bu güncelleme, esnaf ve vatandaşların büyük beğenisini kazandı.

VATANDAŞLAR YENİ ULUS HALİ'NDEN MEMNUN

Belediye, başkentin tarihi ve kültürel değerlerini ortaya çıkarmaya yönelik birçok projeye imza atıyor. Avusturyalı mimar Robert Oerley tarafından 1937'de tasarlanan ve 86 yıllık bir geçmişe sahip olan Ulus Hali, eski haline göre daha modern ve konforlu bir tesis haline getirildi.

Ulus Hali, tarihi yapısına uygun bir şekilde restore edilerek 27 milyon 100 bin lira harcanarak tamamlandı ve hizmete açıldı. Esnaf ve vatandaşlar, restore edilen hale olumlu tepkiler verdi.

8559.jpg

Faruk Yardımcı, Mansur Yavaş'ın bu alana el attığını ve her tarafı düzenlediğini belirterek memnuniyetini ifade etti.

Cahit Ertaç da, Yavaş'a teşekkür ederek tesisin güzel bir hale geldiğini ve müşterilerin daha rahat dolaştığını dile getirdi.

Mehmet Yolcu ise Ulus Hali'nin modern bir görünüme kavuştuğunu ve hem müşterilerin hem de esnafın memnun olduğunu vurguladı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.