Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden iki müjde! Sokak hayvanları için kısırlaştırma! Ankara’nın yeni evcil hayvan oteli!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), bir yandan sokak hayvanlarının kısırlaştırılması ile ilgili çalışmalar yapıyor bir yandan da evcil hayvanları unutmuyor… ABB, Konya Yolu üzerinde ‘Evcil Hayvanlar Oteli’ açacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden iki müjde! Sokak hayvanları için kısırlaştırma! Ankara’nın yeni evcil hayvan oteli!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

Ankara’da en büyük tartışma konularından biri olan ‘sokak hayvanı’ sorunu gündemdeki yerini koruyor. Başkentliler, ABB ve yerel yönetimlerden soruna çözüm beklerken; Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile ilgili Bakanların açıklamalarını da yakından takip ediyor.

Yerel seçimler öncesi tüm adaylardan ortak beklenti ise sokak hayvanı sorununa doğru bir çözüm vaadi!..

untitled-1-006.jpg

ABB YENİDEN HAREKETE GEÇİYOR…

Ankara Büyükşehir Belediyesi, bir yandan kısırlaştırma yapmak ve küpesiz sokak hayvanı kalmaması için yeniden harekete geçiyor. “Ankara Büyükşehir Belediyesi Mücavir Alan Sınırları Dahilinde Sahipsiz Hayvanları Yakalama ve Nakil Hizmeti Alımı İşi” başlığıyla yapılacak ihale sonrası 8 ay boyunca aylık 600, toplamda ise 4 bin 800 sokak hayvanının ABB’nin rehabilitasyon merkezlerinde kısırlaştırılarak, tedavi edilmesi, küpelerinin takılması ve alındığı yere bırakılması hedefleniyor.

EVCİL HAYVANLAR DA UNUTULMUYOR

ABB ayrıca Ankara-Konya Yolu’nun Gölbaşı’ndan dönüş istikametine “Evcil Hayvanlar Oteli” açmaya hazırlanıyor. Can dostların hepsi için bir proje geliştiren ABB, evcil hayvanların ihtiyaç halinde bırakılması ve kalabilmesi için atıl durumda olan 2 ayrı büyük yapıya otel açacak. Ankara’nın yeni evcil hayvan oteli hem bölge halkına hem de Başkent’e hizmet verecek.

untitled-1-007.jpg

Tesislerin üzerine asılan pankartla bilgi veren ABB, evcil hayvanlar için vereceği hizmetle de can dostları ve sahiplerini memnun edecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum