Ankara Büyükşehir Belediyesinden kömür yardımı açıklaması: Üye işyeri başvurusu başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardım alan ailelere kömür satışını gerçekleştirebilmek için yeni bir düzenleme başlattı.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden kömür yardımı açıklaması: Üye işyeri başvurusu başlıyor!
Yayınlanma:

Bu kapsamda, nakliyesiyle birlikte kömür satışı yapabilecek ve "Katı Yakıt Satıcısı Kayıt Belgesi"ne sahip işletmeler, 27 Eylül 2024 tarihine kadar Etlik Osmanlı İş Merkezi'nde bulunan Sosyal Yardımlar Birimi'ne başvurarak üye işyeri olabilecekler.

Başvuru süreci için işletmelerden belirli evraklar talep ediliyor. Yeni kayıt olacak işletmelerin getirmesi gereken evraklar şunlar:

- Vergi levhası,
- İmza sirküleri,
- Kimlik fotokopisi,
- Faaliyet belgesi veya oda kayıt belgesi,
- Katı Yakıt Satıcısı Kayıt Belgesi,
- Kaşe.

Eğer vekaletname ile başvuru yapılacaksa, hem işyeri sahibinin hem de vekil tayin edilen kişinin kimlik fotokopileri ve imza beyannameleri gerekecek. Ayrıca, işyeri ortaklık yapısına sahip işletmelerde her ortağın kimlik fotokopisi ve imza beyannamesi veya sirküleri de ibraz edilmek zorunda.

Başvuruların belirtilen tarihe kadar mesai saatleri içerisinde yapılması gerektiği ve üye işyeri olabilme şartlarını taşıyan işletmelerin sosyal yardım alan ailelere kömür temini konusunda önemli bir rol oynayacağı belirtildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.