Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin televizyonu ABB TV 4 yaşında

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yayın yapan ABB TV 4 yaşına girdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin televizyonu ABB TV 4 yaşında
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin internet tabanlı yayın platformu ABB TV, dünyanın her yerinden izlenebilen renkli ve ilgi çekici içerikleriyle yeni yayın dönemine başlıyor. Bu sezon da Başkent sakinlerinin yakından takip ettiği pek çok konuda bilgi veren güncel yayınların yanı sıra, eğitim, kültür-sanat, spor, sağlık, yaşam ve eğlence gibi çeşitli kategorilerde zengin içerik sunulacak.

abb-tv-arsiv-10.jpeg

ABB TV, sadece Ankara Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerinin düzenlediği ihaleleri ve Meclis toplantılarını canlı yayınlamakla kalmayıp, yeni yayın döneminde de gündemi belirleyecek programlar ve ünlü konuklarıyla dikkat çekecek. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesinde hazırlanan programların yanı sıra, ABB'ye ait spor kulüplerinin maçları ile etkinlik ve konserlerin canlı yayınlandığı ABB TV, izleyicilerine dolu dolu bir sezon vaat ediyor.

abb-tv-arsiv-8.jpeg

Tarihi mekânlardan kültürel etkinliklere, sanattan spora kent değerlerini yaşatan, şehrin hafızasını canlı tutan ve ruhunu yansıtan birçok farklı içerik ABB TV’de izleyicisiyle buluşuyor.

abb-tv-arsiv-7.jpeg

Ankara odaklı ilk televizyon kanalı olan ABB TV'de yine dopdolu programlar ve sürpriz konukların yer alacağını vurgulayan ABB TV Genel Yayın Sorumlusu Elif Akaydın Özkan, “4 yıldır ABB'nin resmi yayın organı olarak çalışmalarını aynı heyecanla sürdüren ABB TV, yeni yayın döneminde de Ankara'nın dinamiklerini yansıtan zengin içerikleri, izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Meclis toplantıları, ihale canlı yayınları ve Büyükşehir belediyesinin hizmetlerine dair en güncel, en doğru haberlerin yanı sıra, Başkent'in köklü tarihine tanıklık eden, kültürünü yansıtan Ankara eksenli tematik programlar da yine bu platform üzerinden takip edilebilecek” diye konuştu.

abb-tv-arsiv-6.jpeg

Dünyanın her yerinden izlenebilen ABB TV’ye “Başkent Mobil” uygulamasının yanı sıra “www.ankara.com.tr” adresi üzerinden de erişim sağlanabiliyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.