Ankara Çankaya’da yangın paniğe yol açtı

Başkent Ankara’nın en kalabalık ilçesi olan Çankaya’da 7 katlı binada yangın çıktı. Yangın kısa bir süre sonra söndürüldü.

Ankara Çankaya’da yangın paniğe yol açtı
Yayınlanma:

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan 7 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin kısa sürede olay yerine ulaşmasıyla kontrol altına alındı.

Olay, Eti Mahallesi'nde Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan 7 katlı bir binanın çatı katında saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenden çıkan yangın, çatıda bulunan araç lastikleri sebebiyle hızla büyüdü. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, yangına müdahale etti.

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, 2 saat süren yoğun çaba sonucunda yangını kontrol altına aldı ve söndürdü. Dumandan etkilenen 4 kişiye ise sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.

Yangınla ilgili olarak bina sakinlerinden bir vatandaş, 5. katta oturan bir kişinin dumandan etkilendiğini belirterek, "Orada normalin dışında birçok malzeme taşıyordu. Birkaç kere belediyeye şikayet etmemize rağmen gelen giden olmadı." ifadelerini kullandı.

Çatı katında meydana gelen yangın nedeniyle bina hasar görürken, olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı. Yangının çıkış sebebi henüz netlik kazanmazken, yetkililer olayın tam anlamıyla aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.