Ankara Çayyolu'nda 2023'e unutulmaz veda!

Ankara'nın gözde alışveriş merkezlerinden Gordion AVM, 2023'e veda ederken 2024'e muhteşem bir yılbaşı kutlamasıyla merhaba dedi. Son günü coşku içinde geçen etkinlik, müzik, dans gösterileri ve Noel Baba'nın katılımıyla renklenirken 7'den 70'e herkes doyasıya eğlendi. Ayrıca, AVM'de düzenlenen fuar organizasyonu da birçok farklı ürünle ziyaretçilere keyifli bir alışveriş deneyimi yaşattı.

Ankara Çayyolu'nda 2023'e unutulmaz veda!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

Ankara Çayyolu'nda bulunan Gordion AVM, yılbaşı coşkusunu doyasıya yaşarken dans, müzik ve eğlence dolu etkinliklerle son gününe veda eden AVM, ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşattı.

untitled-1-001.jpg

Fuarda ise birbirinden özel ürünlerin sergilendiği standlar, alışveriş tutkunlarını cezbetmeye devam etti. Yılbaşı temasının yanı sıra el yapımı epoksi ürünlerle dikkat çeken Edanur Sövütçü, anadolugazete.com.tr’ye özel açıklamalarda bulundu.

AVM'nin ev sahipliği yaptığı fuarda, eniştesi Murat Aslan’ın epoksi standına gelerek destek olan Edanur Sövütçü, ziyaretçilere el yapımı epoksi ürünlerini tanıttı. Sövütçü, fuar kapsamında sunulan ürünleri şu ifadelerle aktardı:

“Eniştem hobi olarak başladığı epoksi sanatında kısa sürede başarılı oldu. Anahtarlık, takı, toka, küpe, cam tepsiler, mumluk, ev objeler gibi bir çok ürünler yapıyor. Epoksi malzemesinin temelinde uzay sektöründen, yatçılığa kadar kullanılan bir bileşen bulunuyor. Sağlamlığı, yapışkanlığı ve dayanıklılığı bakımından tercih edilen bir üründür. Son yıllarda Türkiye'de de yaygınlaşmaya başladı. Eniştem bu sanatı kendi kendine öğrendi.”

Edanur Sövütçü, epoksi ürünlerinin şeffaflığının ve kalitesinin önemli olduğunu vurgulayarak, "Piyasada birçok ürün var. Ancak, kaliteli ve şeffaf epoksi kullanmak gerekiyor. Aksi takdirde ürünler zamanla sararabilir." diye konuştu.

untitled-1.jpg

Eniştesinin ürünleri çoğunlukla kendi zevkine göre tasarladığını belirterek, "Eniştem genellikle beğendiği bir ürünü görünce onu yapar. Hobi amaçlı olduğu için önemli olan para kazanmak değil. Böyle olunca güzel ürünler ortaya çıkıyor." ifadelerini kullandı.

Sövütçü, son dönemde insanların para harcarken daha dikkatli davrandığını gözlemlediğini belirterek, "Geçen sene de stant açmıştık ama geçen seneye göre insanlar para harcarken biraz daha dikkat ediyorlar. Bu da bizim gibi küçük işletmeleri olumsuz etkiliyor." dedi.

untitled-1-002.jpg

Sövütçü, yeni yılda herkese sağlık, mutluluk ve bol kazançlar diledi. Gordion AVM, 2023'ü coşkulu bir şekilde uğurlarken, 2024'e umut dolu bir başlangıç yaptı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.